VIDEO Lžete, lžete, mstíte se mi. Jste zhrzená, neschopná. Andrej Babiš vyřval přede všemi Sabinu Slonkovou

27.03.2017 10:49

Diskuzi mezi ministrem financí Andrejem Babišem (ANO) a investigativní novinářkou Sabinou Slonkovou odvysílala Česká televize v rámci svého pořadu 168 hodin.

VIDEO Lžete, lžete, mstíte se mi. Jste zhrzená, neschopná. Andrej Babiš vyřval přede všemi Sabinu Slonkovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

Slonková, jež byla šéfredaktorkou Babišovy MF Dnes, minulý týden zveřejnila, že žádost o padesátimilionovou dotaci pro Čapí hnízdo obsahovala nepravdivé údaje a šlo tak od počátku o podvod. Následně se přišla zeptat ministra před úřad vlády na jeho stanovisko.

„Paní, paní Slonková. Vy na mě vedete permanentnou kampaň, vy permanentně lžete,“ řekl hned úvodem Babiš. Když se Slonková bránila, že nelže a nevede kampaň, Babiš reagoval: „Vy jste zhrzená bývalá šéfredaktorka, která se...“

To mu ale opět Slonková skočila do řeči a Babiše vyzvala, aby ji zažaloval, pokud skutečně lže. „Se mi mstíte, protože jste byla totálně neschopná řídit Mladou frontu. A teďka lžete. Včera jste znovu lhala,“ řekl jí Babiš. Ona sama se však bránila, že je to jen jeho interpretace, že nelže.

„Lhala jste v tom, že já jsem podával nějakou, nějakou...,“ začal Babiš. „Nic takového jsem nenapsala,“ oponovala Slonková.

„Ne, vy jste napsala, že já jsem podával žádost, no. Takže vy lžete,“ reagoval opět Babiš. „Vy jste podepsal ručení za úvěr. Nic takovýho, co vy říkáte, jsem nenapsala. Můžete mi odpovědět na otázku,“ nedala se odbýt Slonková.

Celé video najdete ZDE.

„A já nebudu na nic odpovídat. Protože jste součástí kampaně. A permanentní kampaně. Je zajímavé, že vy mátě takovéhle skvělé, skvělé, vy byste měla odpovědět na to, jak to je, že dostáváte informace z Bezpečnostní rady státu. Že máte informace z policie. Že říkáte o mojich dětech,“ spustil Babiš. Slonkové odpovědět vehementně odmítal.

„Nebudu vám odpovídat. S vámi já nebudu mluvit. Vy jste součástí zkorumpované kampaně a to je všechno. Mějte se hezky,“ zakončil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…