VIDEO Migranty sem cpát nebudou. Slušní lidé z Brna se postavili proti městu, je to tam husté

07.03.2017 14:42

Více než pět tisíc fanoušků má na svém facebookovém profilu hnutí Slušní lidé, které vzniklo z řad nespokojených Brňanů. Prezentuje zde svou činnost, kdy mimo jiné dnes konfrontovali Martina Freunda z hnutí Žít Brno. A to kvůli zvyšování interkulturní prostupnosti institucí města Brna, jež Freund navrhl.

VIDEO Migranty sem cpát nebudou. Slušní lidé z Brna se postavili proti městu, je to tam husté
Foto: Brno-stred.cz
Popisek: Nová radnice v Brně

„Tento člověk nám sem nebude zvát své islámské kamarády,“ píše hnutí, jehož předsedou je Zdenek Pernica, na svém facebooku. Dnes přitom Slušní lidé navštívili brněnské městské zastupitelstvo, kde jednotlivým zastupitelům rozdali své prohlášení a zároveň Freundovi chtěli položit pár otázek. „Zachoval se jako arogantní politik a odmítl odpovědět,“ zkritizovali ho. 

Video najdete ZDE.

„Úzké vedení Slušných lidí se shodlo, že nebude v Brně tolerovat žádnou interkulturní prostupnost za 10 milionů, kdy mají být vyškoleni čtyři pracovníci magistrátu pochybného původu,“ konstatovalo hnutí s tím, že imigranty v Brně nechce. „Žádní chachaři imigranty do Brna cpát nebudou,“ poznamenal jeden z členů.

Video najdete ZDE.

Slušní lidé se profilují jako hnutí, které už nemohlo podle svých slov nečinně přihlížet, jak vládnoucí garnitura na magistrátu a na kraji dlouhodobě ignoruje potřeby slušných občanů města Brna, potažmo jeho okolí. „Z tohoto důvodu jsme se rozhodli jít aktivně proti politickým prospěchářům a založili hnutí. Hnutí se skládá jak ze sportovců vrcholových či amatérských, tak i z obyčejných lidí, kterým už prostě jen došla trpělivost. Naše hnutí má za cíl být oporou všem slušným lidem napříč politickým spektrem. Hlavními cíli našeho hnutí jsou zastavit současnou politickou reprezentaci Brna – zejména levicové radikály ze Žít Brno, prověřit pochybné zakázky, prověřit přerozdělování dotací lidem napojených na vládnoucí politické subjekty a v neposlední řadě zamezit islamizaci města Brna, potažmo celého Jihomoravského kraje,“ uvedl Zdenek Pernica.

Oficiální prohlášení Slušných lidí k tzv. interkulturní prostupnosti, kterou si sluníčkáři schválili.

„Pánové, pánové. Když píšete nesmyslné bláboly na tři řádky, možná tím někoho slabomyslného na první dobrou zaujmete, ale tři strany plné nesmyslných blábolů, to vám nikdo z vašich pologramotných příznivců číst nebude, to musíte jinak...,“ zareagoval pak na Facebooku sám Martin Freund.

„Já nemůžu. Ostraváci nám cpou do Brna migranty! Tihle šmoulové tu xenofobní ‚politiku‘, či co to je, vážně chytli od podlahy,“ vysmál se jim pak v komentáři k výše uvedenému videu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…