VIDEO Miloš Zeman na chodbě řekl krutý vtip. A Kalousek sáhl k silnému prohlášení

24.10.2018 12:09

Prezident Miloš Zeman se v zákulisí Poslanecké sněmovny podělil s novináři o vtip, který o sobě dnes viděl. Redaktor Václav Dolejší jej pak přes Twitter přiblížil celé veřejnosti.

VIDEO Miloš Zeman na chodbě řekl krutý vtip. A Kalousek sáhl k silnému prohlášení
Foto: Repro ČT24
Popisek: Prezident Zeman hovořil v poslanecké sněmovně

Redaktor webu Seznam.cz sledoval prezidenta Zemana v kuloárech Poslanecké sněmovny s kamerou (či s telefonem vybaveným kamerou), takže mohl lidem, kteří sledují jeho twitter, nabídnout zajímavé „historky ze zákulisí“.

První z nich nazval: „Miloše Zemana ve Sněmovně, kam přišel prezident obhajovat státní rozpočet, uvítal Tomio Okamura s šéfem komory Vondráčkem. Kluci z Barrandova“. Na videu je vidět prezidenta s předsedou Vondráčkem, kterak na chodbě Sněmovny sedí u stolku a během čekání na zahájení schůze s nimi hovoří místopředseda Sněmovny Tomio Okamura.

Prezident na videu zveřejněném redaktorem Dolejším právě komentuje svůj zdravotní stav: „Ty nohy, s tím už asi nic neudělám.“

 

 

Anketa

Jste pro stažení našich vojsk z Afghánistánu?

93%
7%
hlasovalo: 15512 lidí

Zajímavější je druhé video, natočené při prezidentově odchodu. Miloš Zeman na něm přátelsky rozpráví s hloučkem novinářů. A vypráví jim o kresleném vtipu, který se sebou dnes viděl na internetu.

„Před chvílí mi přinesli krásnou fotografii. Ta fotografie je krásná proto, že jsem na ní já. A z té fotografie vychází bublina a tam je napsáno: Mám rád novináře. Možná, že je pozvu na večeři na saúdskoarabském velvyslanectví.“

 

 

A pak novinářům popřál „přesto hezký den“ a opustil Poslaneckou sněmovnu.

Na věc reagoval i předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek. „Smysl pro humor snad mám, ale tady končí sranda. Není to poprvé, kdy prezident republiky tak či onak veřejně blouzní o likvidaci novinářů. V kontextu se zločiny sprostých vražd, které se každoročně na novinářích páchají, je to odporné a nepřijatelné. Stejně jako Zeman sám,“ uvedl na Twitteru.


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…