VIDEO Nečas přišel o vládu, ale získal bizarní fanynku

23.06.2013 8:21

Internetu známá zpěvačka Nicky Tučková uveřejnila na serveru YouTube recesistický klip, ve kterém velmi netradičním způsobem glosuje naši politickou současnost. Celému světu v něm anglicky vypráví, jaké neštěstí postihlo našeho končícího premiéra Petra Nečase. A žádá o jeho podporu, neboť zůstal bez práce i bez lásky.

VIDEO Nečas přišel o vládu, ale získal bizarní fanynku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-premiér Petr Nečas

Nicky Tučková se před pár měsíci proslavila zpěvem písně „Rich Boy“, v níž poněkud kostrbatou angličtinou zpívala o bohatém chlapci, jenž by ji zajistil do budoucna. Píseň oslovila řadu lidí nejen v České republice. Slečna si za ni u nejednoho diváka vysloužila přezdívku „blbá blondýna“.

Celé video si prohlédněte ZDE.

Toutéž smutnou angličtinou se Tučková nově zastává také premiéra v demisi Petra Nečase (ODS). Vypráví o zlých časech panujících v naší vlasti a žádá o pomoc pro těžce zkoušeného muže. Zdá se, že dal důvěru nesprávné ženě a dnes je kvůli tomu bez práce i bez lásky. Ta momentálně sedí ve vězení. Co má Petr „No Time“ dělat, ptá se Tučková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…