VIDEO Nechte Brno povokřát, rapuje primátor Vokřál. A předvádí i jiné věci, které se nedají popsat

20.09.2018 18:56

Komunální volby klepou na dveře a politici hledají stále nové cesty, jak oslovit voliče. ČSSD vymýšlí, co všechno by nabídla zadarmo nebo zlevnila, a kandidáti na primátory za hnutí ANO se chlubí, že mají číslo na premiéra Andreje Babiše. Primátor Brna Petr Vokřál však zkusil ještě jinou cestu. Zahrál si na rapera a po vzoru amerických kluků, kteří svými texty bořili hitparády, vyzpíval do kamer svůj životní příběh.

VIDEO Nechte Brno povokřát, rapuje primátor Vokřál. A předvádí i jiné věci, které se nedají popsat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Start kampaně Hnutí ANO k letošním komunálním a senátním volbám. Zúčastnil se předseda ANO a premiér Andrej Babiš, lídr kandidátky v Praze Petr Stuchlík, primátor a lídr kandidátky v Brně Petr Vokřál a primátor a lídr kandidátky v Ostravě Tomáš Macura

Vrátíme vám kontejnery, slibují Spojené síly pro Prahu, TOP 09, lidovců, a hnutí STAN. Jako by je snad občanům předtím politici ukradli a teď se dušují, že vše vrátí, když budou zvoleni. ČSSD zase slibuje, že to či ono zlevní, nebo to dokonce zařídí tak, aby to bylo zadarmo, tedy placené z daní všech daňových poplatníků. Hnutí ANO vsadilo na sílu osobnosti premiéra Andreje Babiše a hlásí občanům, že všichni lídři mají číslo na premiéra a ten jim poradí s kdečím.

Brněnský primátor za hnutí ANO Petr Vokřál však zvolil ještě trochu jinou cestu. Stylizoval se do role rappera a přezpíval voličům svůj životní příběh. S kapucí na hlavě a Brnem v pozadí to Vokřál rozjel. „Vám povím příběh muže, tím mužem budu já. Pohádka to není, ale i tak chci tančit dál,“ rapuje primátor na videu uveřejněném na sociální síti Facebook.

„Čtyři roky práce a pořád se chci rvát, tak nechte mě to dokončit a Brno povokřát. The Best pro naše město si vždycky budu přát. Tak nechte mě to dokončit a Brno povokřát,“ zpíval dál při procházce městem, u které se musel i trochu zapotit, protože kromě textu předvedl i taneční kreace. Nakonec požádal o hlasy. „Tak pojďte všichni tančit Brno a hoďte mi svůj hlas,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…