VIDEO Není mi do breku, jen žiju na útěku. Recesisté dnes hrají Ivanu Langerovi

13.10.2015 21:07

Ivan Langer dnes nemá dobrý den, a ještě mu internetoví recesisté prorokují, že teď bude „žít na útěku“. Posloužila k tomu písnička, která se začala šířit na síti a je zajímavým způsobem s Ivanem Langerem skutečně spojena.

VIDEO Není mi do breku, jen žiju na útěku. Recesisté dnes hrají Ivanu Langerovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivan Langer

Recesistická facebooková skupina Český politický bizár shromažďuje nejrůznější kuriozity české politické scény od videoblogů Tomia Okamury a Zdeňka Škromacha po tweety Andreje Babiše z letních festivalů.

Dnes si skupina vzpomněla na policií zadrženého exministra vnitra Ivana Langera. Ten, jak lidé ze skupiny uznávají, asi dnes neměl právě nejlepší den, neboť jej celý strávil výslechem na policejním prezídiu, a když se konečně večer dostal domů do Olomouce, čekala jej ještě domovní prohlídka.

Proto Český politický bizár Ivan Langerovi alespoň zahrál písničku. Ale ne jen tak ledajakou. Dokonce v jistém smyslu jeho vlastní, neboť šlo o píseň skupiny Mňága a Ždorp „Myslel jsem si, že je to láska“, u které si Ivan Langer v roce 1992 ještě jako student zahrál ve videoklipu.

VIDEO S IVANEM LANGEREM ZDE

Pozdějšího místopředsedu ODS a ministra vnitra tak můžeme pozorovat, jak se ráno nahý zamyšleně probouzí, vypotácí se z postele a z jeho pohybů divákovi dojde, že má pěknou kocovinu. Poté můžeme Ivana Langera sledovat, jak si čistí zuby, sprchuje se, obléká a na konci písně dojde na autobus.

Jak však připomněli někteří recesisté v diskusi pod videem, kouzlo dnešního dne se prý pro Ivana Langera skrývá v textu refrénu písničky skupiny Mňága a Žďorp. V něm se totiž stále opakuje ujišťování „Není mi do breku, jen žiju na útěku“. Vtipálci tak Ivanu Langerovi prorokují, že se pro něj nejspíš naplní osud písně, na které se sám podílel.


 

reklama

autor: jav

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …