VIDEO Romský zpěvák Gipsy a jeho hádka s fanouškem během koncertu: Vyp*cej mě, zmr*e, fuck off, křičí Banga

24.01.2017 14:10

O kapele Ortel i romském zpěvákovi Radku Bangovi alias Gipsym.cz se v poslední době hojně mluvilo. Důvodem je ocenění kapely na Českém slavíku a protestní Bangův odchod ze sálu. Oběma interpretům se před časem věnoval i pořad 168 hodin ČT24.

VIDEO Romský zpěvák Gipsy a jeho hádka s fanouškem během koncertu: Vyp*cej mě, zmr*e, fuck off, křičí Banga
Foto: gipsy.cz
Popisek: Radek Banga alias Gipsy.cz

Kapela Ortel je mnohými kritizována za to, že je nacionalistická a její přívrženci fandí nacismu. Na březnovém koncertě kapely její fanoušci například v předsálí zdvihali pravici a pokřikovali Sieg Heil, což je vidět na záběrech, které ČT poskytl dokumentarista Vít Klusák.

„Mně se samozřejmě téma té extrémní pravice velmi dotýká. Protože rodinu jsem měl v koncentráku. Nejenom já, ale i moje žena. Navíc tam v té mé rodině to bylo hodně smutné. Protože mí tři prastrýcové byli i s dědou v odboji. Jeden padl přímo jako voják československé armády. Dva byli uvězněni gestapem a nakonec při bombardování umřeli. A ten můj děda, ten teda prošel několik těch koncentračních táborů. A v podstatě zázrakem to přežil,“ zmínil Radek Banga. Ten se podle vlastních vyjádření potýká s velkou nenávistí a mnohé se mu vrací zpět.

ParlamentníListy.cz ovšem získaly šest let starý audiozáznam, který dokazuje, že právě Gipsy neměl nikdy s konflikty a vulgaritami potíž. Ba naopak. Poté, co mu jeden z fanoušků pod pódiem vzkázal „jdi do hajzlu“, Banga okamžitě reaguje a dotyčného ve vteřině a se smíchem zalije sprchou drsných výrazů (ty jsou slyšet od času 8:20). Co přesně Gipsy řekl? „Ty taky, čau, mám tě rád, vyprcej mě, zmrde, fuck off!“

Anketa

Je Donald J. Trump nemístně zlý a hrubý na novináře?

1%
hlasovalo: 10323 lidí

Pod videem, které vidělo už 150 tisíc uživatelů Youtube.com, je rovněž řada drsných příspěvků, zřejmě od Bangových podporovatelů. Jako například: „Ty zmrde zkurvenej vyjebanej :DDDDDDDDDDDDDDDDD neprcej s gipsym :D“ nebo „rozumiš tvymu tematu? vtom žiju pičo .. okéj okej tak si dej zkoušku pičo :D :D :D :D :D jsem se rozbrečel smíchy :D“.

Už v minulosti přinesla naše redakce přepis textů, které mohou slyšet všichni (včetně dětí) právě na internetu, případně CD nosičích. Jejich autorem je zřejmě právě Banga. Připomeňme: „Hej, kundo, si moje celá nahá. Ožral sem tě a překecal, že si ta pravá,“ pokračuje skladba o tom, jak dívce ojede prdel a postříká jí ksicht. „A ráno tě vyhodim z bytu jak nic. Hodiny, minuty nekoukám na oči. Koukám se na kozy, chci vylejt koule,“ zpívá dál s přáním natočit si dívku a jebat perverz.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…