VIDEO Slavný herec chtěl zfackovat Trumpa. Po volbách se cítí hrozně

13.11.2016 9:30

Robert De Niro se před volbami tvrdě pustil do Donalda Trumpa. Na internetu kolovalo video, v němž slavný herec prohlašoval, že se Trump chová jako prase, které se navíc neobtěžuje platit ve své zemi daně. Nejraději by mu prý dal facku. A jak to bude po volbách, dojde na slavnou facku? Odpovídá sám Robert De Niro.

VIDEO Slavný herec chtěl zfackovat Trumpa. Po volbách se cítí hrozně
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Spojené státy si tento týden zvolily nového prezidenta. Stal se jím Donald Trump. Část Ameriky to považuje za důvod k oslavě, ale další část spíš k pláči. V nejednom americkém městě pokračují již několikátý den protesty pod heslem „Trump není můj prezident“. Proti novému prezidentovi se podle zpráv zahraničních agentur stavějí občané New Yorku, Chicaga či Los Angeles. Nijak zvlášť nevítá zvolení Donalda Trumpa 45. prezidentem USA ani Hollywood.

Ani slavný americký herec Robert de Niro se po volbách necítí právě nejlépe. V show Jimmyho Kimmela prozradil, zda opravdu zfackuje nového prezidenta? „Celý den jsem přemýšlel, jak bude rozhovor s vámi vypadat,“ prohlásil s vážnou tváří moderátor Jimmy Kimmel sedící v hollywoodském studiu tváří v tvář slavnému herci. „Jak se dnes cítíte?“ „Ne moc dobře,“ odvětil okamžitě De Niro.

„Toho jsem se bál,“ pokračoval v konverzaci moderátor. „Zfackujete Donalda Trumpa?“ padla vzápětí otázka. „Nemůžu to udělat, je to prezident,“ poznamenal trochu zklamaně slavný herec, čímž rozesmál publikum. „Respektuji jeho zvolení. Teď si musíme počkat, co udělá,“ doplnil. Současně však vyjádřil pochopení pro nespokojené Američany protestující v nejednom velkém městě Spojených států.

Robert De Niro prý respektuje i slova končícího prezidenta Baracka Obamy, že by Američané i po volbách měli táhnout za jeden provaz jako tým. „Ale víte, i kolegové v týmu si občas nafackují,“ poznamenal k tomu herec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…