VIDEO Sražen ochrankou, urážky, narážky, místo reklamy klip Donalda Trumpa. Podívejte se, co provedli Hillary Clintonové v televizi

23.09.2016 17:10

Komik Zach Galifianakis, známý z trilogie Pařba ve Vegas, si do své pravidelné talkshow Between Two Ferns pozval prezidentskou kandidátku Hillary Clintonovou. Za necelých šest minut ho napadla tajná služba, udělal reklamu Donaldu Trumpovi a zesměšnil, co jen mohl.

VIDEO Sražen ochrankou, urážky, narážky, místo reklamy klip Donalda Trumpa. Podívejte se, co provedli Hillary Clintonové v televizi
Foto: archív autora
Popisek: Clintonová

Galifianakis přichází na scénu v kostýmu, ve snaze Clintonovou vystrašit. Napadne ho však tajná služba a strhne ho k zemi. Vzápětí se všechno vysvětlí a komik představí prezidentskou kandidátku s podtitulem „měla zápal plic“.

Clintonová následně promluvila o tom, jaké to bude být první ženskou prezidentkou USA a řekla, že to bude velký krok jak pro všechny ženy, tak i pro všechny muže, dívky i chlapce. Galifianakis poznamenal, že dokonce existuje generace, pro kterou bude Clintonová první bílou prezidentkou.

„Jako ministryně jste napsala kolik slov za minutu? A jak má rád Barack Obama kávu? Stejnou jako on? Slabou?“ ptal se komik, na což ho Clintonová popostrčila, aby se ptal na nějaké aktuální věci. Poslechl ji a řekl, že původně byla pro podepsání Transpacifické obchodní dohody TPP, obdoby ještě nedomluvené TTIP, a pak byla proti ní.

„Myslím, že si lidé zaslouží vědět, jak to máte s TPP?“ Na to Clintonová odpověděla, že ji nepodporuje. „Máte říct, jo jasně,“ prohodil Galifianakis, což Clintonovou popudilo. „Neříkejte mi, co mám říkat!“ obořila se. „Fajn, prohraj, tahle země půjde do sraček,“ odpověděl a hned na to navázal slovy „Pojďme mluvit o Trumpovi.“

„Když vidíte, jak z toho těží Donald Trump, nenapadne vás někdy ‚Hmm, třeba bych měla být víc rasistická?“ zeptal se Galifianakis smějící se Clintonové. Pokud by Trump vyhrál, Clintonová by chtěla bojovat za to, aby nezničil Spojené státy.

Poté se ji zeptal, na co se plánuje jako prezidentka soustředit. Clintonová odpověděla, že je nutné stabilizovat ekonomiku, mít více práce pro lidi. V tu chvíli ji Galifianakis přerušil a pustil „slovo od sponzora“, což byl volební spot Donalda Trumpa, ve kterém podnikatel říká, že souhlasí s předchozím sdělením. Z toho byla Clintonová velmi zmatená.

„No, tohle byla fakt sranda paní Clintonová, měli bychom to někdy zopakovat. Jak se s vámi nejlépe spojím, e-mailem?“ završil svou kanonádu Galifianakis a stiskem tlačítka rozhovor ukončil.

reklama

autor: spa

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …