VIDEO Zhluboka se nadechněte: Senátoři povzbuzují občany. A Vystrčil přidal i něco navíc

10.04.2020 17:18

Senátoři poděkovali ve štafetovém videu občanům. „Děkujeme vám, za to, že se chováte zodpovědně a dodržujete nastavená pravidla. Za to, že se podporujete navzájem, že zakládáte dobrovolnické spolky. Za to, že jste trpěliví a učíte se se svými dětmi doma,“ pověděli. „Také chráníme vaše práva a svobody a snažíme se co možná nejrychleji přijímat potřebné zákony. Spolu to zvládneme,“ zakončil video předseda Senátu Miloš Vystrčil. A nahrál další video – přání k Velikonocům.

VIDEO Zhluboka se nadechněte: Senátoři povzbuzují občany. A Vystrčil přidal i něco navíc
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Senátu Miloš Vystrčil

Anketa

Chcete, aby byl Andrej Babiš předsedou vlády i po volbách v roce 2021?

85%
15%
hlasovalo: 34312 lidí

Na twitterovém účtu Senátu Parlamentu České republiky bylo zveřejněno video. Ve videu se vystřídali zástupci jednotlivých senátorských klubů, kteří formou štafety sdělili národu: „Děkujeme vám, za to, že se chováte zodpovědně a dodržujete nastavená pravidla. Za to, že se podporujete navzájem, že zakládáte dobrovolnické spolky. Za to, že jste trpěliví a učíte se se svými dětmi doma. Za to, že jste solidární a pomáháte nejvíce ohroženým skupinám občanů. Za to, že jste ohleduplní, nosíte roušky a snažíte se být co nejvíce doma. Za to, že jste aktivní a každý přispíváte ke zvládnutí těžké situace,“ zaznělo v první část videa, kde vystoupili předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS), Petr Holeček (STAN), Martin Červíček (ODS), Šárka Jelínková (KDÚ-ČSL), místopředseda Senátu Milan Štěch (ČSSD), Jaroslav Větrovský (ANO) a Václav Láska (SENÁTOR-21).

Druhá polovina videa patřila Miloši Vystrčilovi. „Jako senátoři se dnes snažíme zejména pomáhat ve svých regionech,“ pověděl. „Také chráníme vaše práva a svobody a snažíme se co možná nejrychleji přijímat potřebné zákony. Spolu to zvládneme,“ zakončil předseda Senátu video.

Video bylo vydáno včera – a dnes se objevilo další, a to přání Miloše Vystrčila k Velikonocům. „Velikonoce jsou především svátky života a světla. Přeji vám, abyste i v této nelehké době prožili hezké a požehnané Velikonoce plné života, který vítězí nad smrtí, a plné světla, které vítězí nad smutkem,“ vzkázal Vystrčil.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: tle

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…