VIDEO, které natočil Kalousek s portrétem prezidenta republiky. Podívejte se, co s ním provádí

11.05.2018 12:57

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek se pohodlně usadil do židle, do rukou si vzal portrét Miloše Zemana a natočil krátké video, v němž hovoří o tom, že vyjádřením o Novičoku poškodil prezident svoji zemi napravitelně i nenapravitelně. „Pevně věřím, že tu napravitelnou část dá do pořádku Poslanecká sněmovna svým usnesením,“ uvedl bývalý ministr financí ve videu umístěném na Facebooku.

VIDEO, které natočil Kalousek s portrétem prezidenta republiky. Podívejte se, co s ním provádí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Co se týká nenapravitelných škod, ty se podle Kalouska týkají toho, že svým vyjádřením o Novičku Miloš Zeman vlastně oznámil teroristům, jaké jedy v Česku testujeme a jací odbornící se tomu věnují. „Tím se stal vrchní velitel jedním z hlavních pomahačů teroristů proti své vlastní zemi,“ zdůraznil.

Napravitelné škody pak prý spočívají zase v tom, že se mu tímto podařilo znejistit naše spojence. „Pevně věřím, že tyto chyby naše Poslanecká sněmovna napraví. A jsem velmi rád, že dnes organizační výbor rozhodl, že první bod,  hned následujícího jednání Sněmovny, bude toto téma. Sněmovna pak svým usnesením vyvrátí nesmyslná tvrzení pana prezidenta,“ věří Kalousek.

Zahraniční výbor Sněmovny ve čtvrtek v kauze Novičok přijal usnesení, v němž říká, že na území České republiky se nevyráběla a neskladovala žádná látka typu Novičok. Po neveřejném jednání výboru to novinářům řekla ministryně obrany Karla Šlechtová. Výbor se zabýval zprávami tajných služeb o výskytu Novičoku v Česku, v nichž byl podle dřívějších výroků Miloše Zemana rozpor. Prezident v TV Barrandov uvedl, že Novičok se na území České republiky vyráběl.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…