VIDEO ze Sýrie: Islamista přišel na schůzi... A vyhodil sebe i další do luftu

06.10.2016 7:02

Umírnění povstalci v Sýrii dostali tvrdou ránu. Na jejich setkání v syrském městě Daraa pronikl atentátník Islámského státu s bombou a odpálil se. O život přišlo 20 povstaleckých vůdců. Byl mezi nimi dokonce i jeden z ministrů prozatímní vlády. V angličtině o tom informuje server funker530.com.

VIDEO ze Sýrie: Islamista přišel na schůzi... A vyhodil sebe i další do luftu
Foto: wikipedia
Popisek: Vlajka Islámského státu

Na zářijové jednání vůdců umírněné syrské opozice pronikl sebevražedný atentátník Islámského státu s bombou a hned, jak se dostal do místnosti, odpálil se. Jeho hrůzný čin dokonce zachytila kamera a video koluje po internetu. K útoku došlo ve městě Daraa, v němž vůdci umírněných bojovníků jednali o dalším postupu. Místo jednání je však čekal masakr, protože 20 z nich zemřelo. Mezi oběťmi byl také jeden z ministrů prozatímní vlády. Až čas ukáže, co tento útok udělá s umírněnou opozicí, zda se dokáže vzpamatovat.

Video masakru naleznete zde.

Na videu je zachycen začátek jednání vůdců. Pár vteřin po začátku rokování však do místnosti vchází atentátník a odpaluje se. Ozve se ohlušující rána, zvedá se prach a další více než minutu už se na videu ozývá děsivý křik raněných, střelba a z venku troubení automobilů.

Nakonec server žádá čtenáře, aby tento a podobné články sdíleli na sociálních sítích, protože existuje stále ještě dost lidí, kteří vůbec netuší, co se v Sýrii děje.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…