VÍME PRVNÍ Kniha? Málo. Andrej Babiš připravil nečekanou bombu kampaně, najdete ji zde

22.08.2017 9:40

Knížka Andreje Babiše „O čem sním, když náhodou spím“ je dostupná už v několika různých podobách. Jednak je k dispozici ve formátu PDF a každý si ji může sám vytisknout, nebo vyšla klasicky v tištěné podobě, je možné si ji pořídit jako elektronickou knížku ve formátu EPUB pro čtečky, mobily a tablety. A nejnověji bude tato kniha představena i v audiopodobě. Její text načetl herec Zdeněk Mahdal.

VÍME PRVNÍ Kniha? Málo. Andrej Babiš připravil nečekanou bombu kampaně, najdete ji zde
Foto: archiv
Popisek: Audiokniha, kterou v rámci volební kampaně vydává hnutí ANO

Herec Zdeněk Mahdal se stal hlasem knížky O čem sním, když náhodou spím, v níž předseda hnutí ANO a bývalý ministr Andrej Babiš líčí svou představu o tom, jak by v jeho snech Česká republika v nejrůznějších oblastech mohla v příštích desetiletích vypadat. Zdeněk Mahdal je více než jako divadelní herec znám ze svých televizních vystoupení, ale především bývá označován za dabingového krále. To byl zřejmě hlavní důvod, proč si ho Andrej Babiš pro namluvení textu své knihy vybral.

Kniha Andreje Babiše O čem sním, když náhodou spím namluvená Zdeňkem Mahdalem bude uložena na internetové stránce pro online distribuci hudby SoundCloud, odkud je možné si ji přehrát. Kniha vyjde i na CD. Vedle elektronické knihy ve formátu EPUB pro čtečky, mobily a tablety a po brožovaném vydání klasické knihy tedy přichází Andrej Babiš se svým týmem i s audio podobou svých představ.

Celou audioknihu lze přehrát ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Hroník

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

8:04 Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

Rusové na Ukrajině dál postupují. Prý je to i kvůli tomu, že nejvyšší vojenský velitel ukrajinské ar…