Večer! Premiér přinese důležité informace, řekl PL

17.01.2021 10:37

Vládní předseda Andrej Babiš naší redakci v neděli dopoledne potvrdil, že se ve svém pravidelném cyklu "Čau, lidi" vyjádří k aktuálním tématům. Půjde prý o řadu důležitých informací. Nejnosnějším bude s největší pravděpodobností průběh očkování a registrace do systému.

Večer! Premiér přinese důležité informace, řekl PL
Foto: Facebook Andreje Babiše
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 14. 1. 2021)

44%
49%
hlasovalo: 15396 lidí
V České republice bylo podle slov Andreje Babiše proti covidu naočkováno kolem 105 tisíc osob. V pátek se k vakcinaci zaregistrovalo 131 tisíc občanů nad 80 let. Problém je, že daný termín má kapacitu pouze 24.458 míst. Premiér také uvedl, že do Česka zatím dorazilo celkem 169 tisíc vakcín.

„Budu mít řadu super informací, všechno v mém pravidelném cyklu v rámci nedělního Čau, lidi," potvrdil premiér pro PL. Redakci na dotaz, zdali se budou týkat také plánu na udělení vyznamenání vládnímu zmocněnci pro IT Vladimíru Dzurillovi, odpověděl, že se vyjádří i k tomu.

Senioři starší 80 let, kteří si přejí být očkováni proti covidu, se tento pátek registrovali do vládního elektronického pořadníku. Dle premiéra systém funguje dobře a vládního zmocněnce navrhuje na státní vyznamenání. Odezva novinářů, a především pak opozičních politiků na projekt již tak příznivá ale nebyla

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…