Vedení ČSSD se zavřelo před novináři. Pár slov ale vynesl "ven" Zaorálek

11.10.2014 16:06

Krátce před 16. hodinou, tedy v době, kdy je sečteno jen malé procento hlasů voličů, vystoupil před novináře Lubomír Zaorálek (ČSSD). Ten spolu s nimi sleduje průběh výsledků v pražské Hybernii.

Vedení ČSSD se zavřelo před novináři. Pár slov ale vynesl "ven" Zaorálek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lubomír Zaorálek

"Je předčasné cokoli ještě komentovat přesně, jelikož nevíme, jak budou vypadat konečné součty - jak komunálních voleb, tak i voleb do Senátu. Zatím jsme mírně optimističtí v tom, že snad obhájíme místa v Senátu - ale opravdu nelze předjímat. Spokojeni bychom byli alespoň s jednou třetinou. V každém případě bych rád prostřednictvím médií poděkoval všem voličům, kteří nám svůj hlas dali," zdůraznil ministr zahraničí Zaorálek.

V současné době je celé vedení sociální demokracie mimo dosah novinářů, v prostorách, kam média nemají přístup. Tiskovou konferenci zřejmě plánuje ČSSD až na večerní hodiny, poté, co bude známo již větší procento sečtených hlasů s výsledky názorů voličů.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…