Vědí, že vakcíny a testy jsou k ničemu. Hnízdil zašel o krok dál

07.12.2021 7:41 | Ze sítí

Čtvrtého prosince proběhlo setkání Paralelní lékařské komory, tedy lékařů, kterým se nelíbí ani postup vlády proti covidu, ani vedení ČLK Milanem Kubkem. Do Domu lékařů nebyli vpuštěni, takže akce trvající hodinu a půl proběhla před budovou, na schodech. Na závěr držel proslov lékař Jan Hnízdil a nedržel se zkrátka. Prohlásil, že vládní organizace vědí, jak málo účinná jsou opatření i očkování. „Cíl je lidi zotročit, zdevastovat a ovládnout. To je celý cíl té akce, s tím, že k tomu jako záminka byl využit virus a medicína,“ myslí si a odhalil postup, jakým k tomuto zotročení mělo dojít.

Vědí, že vakcíny a testy jsou k ničemu. Hnízdil zašel o krok dál
Foto: Repro Facebook
Popisek: MUDr. Jan Hnízdil na setkání Paralelní lékařské komory

Anketa

Chcete Víta Rakušana za prezidenta republiky?

1%
98%
hlasovalo: 29371 lidí
„Já, skoro po dvou letech kdy jsem komentoval covid, jsem dospěl k závěru, že o covid tady vůbec nejde. Oni vědí, že PCR testy jsou k ničemu, vědí to na ministerstvu, ví to FDA, CDC. Oni vědí, že respirátory nechrání. Oni vědí, že lockdown je úplně k ničemu. Oni vědí, že vakcíny nejenže neúčinkují, ale že mají potenciálně nežádoucí... Oni to vědí,“ prohlásil lékař Hnízdil a dodal, že se jedná o cílenou a organizovanou akci.

„Psychopatům se za necelé dva roky podařilo rozvrátit zdravotnictví, ekonomiku, školství, kulturu, vzdělanost, a stačil jim k tomu strach,“ pokračoval s tím, že lidé byli poštváni proti sobě. „Oni ty údaje mají. Dostávají je dnes a denně. Tady jakákoliv právní medicínská argumentace, to je jako když hrajete tenis o betonovou zeď, to se vám prostě vrací, oni jedou podle těch svých not, hlava nehlava,“ řekl.

Podle Hnízdila když pomine strach z jedné mutace, tak se objeví jiná mutace. „A když pomine strach z mutace, tak musí vyvolat strach z trestu. Ale neustále musí držet atmosféru strachu, protože pokud se lidé bojí, tak s nimi můžete manipulovat. Oni s námi manipulují dva roky, dva roky nám vymývají mozky,“ pravil a doporučil literaturu na toto téma, tedy knihu Brainwashing: The Science of Thought Control.

A vyjmenovával body v postupu:

  1. Vyvolejte strach z nepřítele, z viru
  2. Nabídněte řešení, vakcínu, testy
  3. Řešení musí sdělovat celebrity, opentlené tituly, profesoři, i třeba nemedicínští
  4. Pokud chybí důkaz účinku, musíte nahradit důkazem sociálním

„Když to dělají všichni, očkují se všichni, tak to nemůže být snažší. Ale může. A další efekt brainwashingu, když lidem dlouhodobě vymýváte mozek, dva roky dostávají zprávy o počtu údajně nakažených s tím, že jde pouze o pozitivně testované, mrazácích, hromadných hrobech, tak i velmi odolní začnou pochybovat o tom, kde je vlastně ta pravda. A kde je vlastně dnes ta pravda?“ ptal se.

„Já vidím jedinou možnost. Hledat tu pravdu. Hájit a prosazovat pravdu a individuálně se za ni postavit. Tady nestačí podepisovat petice, scházet se. Ale tady musí každý udělat sám za sebe individuální rozhodnutí: Ne, já se nenechám zotročit. A cíl je lidi zotročit, zdevastovat a ovládnout. To je celý cíl té akce s tím, že k tomu jako záminka byl využit virus a medicína,“ zakončil lékař Jan Hnízdil na schodech Domu lékařů.

Později doplnil, že setkání se vydařilo. „Jen jsme strašně vymrzli.  Do Domu lékařů ČLK jsme, podle očekávání, vpuštěni nebyli. Z celkového počtu cca 50 000 lékařů, členů ČLK, bylo přítomno cca 25, k tomu asi 20 nelékařů,“ informoval a poděkoval za vystoupení molekulátní genetičce Soně Pekové a doktorce Urbanové.

„Mediální pokrytí zajišťovala v nejvyšší kvalitě a rozlišení TV Vnitro.  Asi 5 ‚mužů v černém‘ natáčelo skupinu i jednotlivce (máme je natočené), za rohem přenosový vůz policie – live přímo do Bartolomějské, ve vedlejší ulici 5 antonů s těžkooděnci. Přítelkyně Jiřina Šiklová (dej jí Pán Bůh nebe) nosila estébákům, kteří ji hlídali, horký čaj. Dneska jsme to podcenili. Omlouvám se. Tak příště. Zmrzlí  účastníci se (s hřejivým pocitem u srdce) shodli, že v diskusních setkáních budou pokračovat,“ poznamenal ještě Hnízdil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…