Viktor Kožený prý přišel o veškerý majetek

13.02.2018 10:12

O životě někdejšího šéfa Harvardských fondů Viktora Koženého se rozepsal deník Blesk. Ten v současné době žije na Bahamách, jež nemůže kvůli zatykači opustit. Navštěvují jej tam i dcery Jenny a Brigitte.

Viktor Kožený prý přišel o veškerý majetek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

Kožený podle deníku Blesk přišel o veškerý majetek po rozvodu s manželkou Luďkou. Deník nyní přinesl fotografi zkrachovalého finančníka, jemuž hrozí v Česku deset let vězení, z Nassau. Na snímku jsou také dvě z pěti Koženého dcer – Jenny a Brigitte.

„Jsem čistý jako sníh,“ tvrdí přitom o své nevině Kožený. Za mřížemi však přeci jen nějaký čas strávil, a to na Bahamách kvůli uplácení ázerbájdžánských politiků. Třikrát ženatý Kožený je otcem pěti dcer. Jedna z nich má podle deníku Blesk francouzské občanství, další americké, dvě dcery jsou Britky s irským pasem, nejmladší dcera je pak také Britka. 

Závěrem pak Blesk uvádí, jak si dokázal dříve Kožený užívat. Kupoval si drahé obleky, doutníky, utrácel za honosné vily, limuzíny i mejdany. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…