Víme, kolik diváků měla včerejší debata sedmi předsedů. Srovnali jsme to s Moravcem

27.05.2014 14:55

Druhým nejsledovanějším pondělním pořadem ČT24 se stal Hyde park Speciál – Debata vítězů, který si nenechalo ujít 159 tisíc diváků. Sedm předsedů stran, jejichž zástupci byli zvoleni do Evropského parlamentu, debatovalo o tom, kdo se stane českým eurokomisařem, ale také o tom, proč lidé nemají o eurovolby zájem.

Víme, kolik diváků měla včerejší debata sedmi předsedů. Srovnali jsme to s Moravcem
Foto: repro ČT / tan
Popisek: Mimořádný Hyde park věnovaný eurovolbám

Pondělní Hyde park Speciál – Debatu vítězů s moderátorem Danielem Takáčem sledovalo na ČT24 159 tisíc diváků. Podle dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a. s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k. s., činil podíl na sledovanosti 4,17 procenta a rating 1,8 procenta.

Šlo o druhý nejsledovanější pořad ČT24 toho dne, protože vyšší čísla vykazovaly už jen pravidelné Události, komentáře. Na ně se dívalo 172 tisíc diváků (share 7,10 a rating 2,0). Share udává podíl ze všech domácností, v nichž byl v daném čase zapnutý televizor, rating se počítá z celkového počtu domácností, které vlastní televizní přijímač.

Evropská superdebata s Moravcem na ČT24 tolik netáhla

Čtvrteční Evropskou superdebatu s moderátorem Václavem Moravcem sledovalo v předvečer voleb do Evropského parlamentu do přerušení vysílání kvůli technické poruše na ČT24 jen 56 tisíc diváků (na souběžně vysílající ČT1 177 tisíc diváků). Ve druhé části diváků na ČT24 výrazně přibylo, nejspíš to byli ti, kdo jsou v tu dobu zvyklí sledovat Události, komentáře, celkem se jich dívalo 134 tisíc (zatímco na ČT1 jejich počet poklesl na 157 tisíc). Podíl diváků sledujících Evropskou superdebatu na celkovém počtu těch, co se v danou chvíli na televizi dívali, byl 6,26 procenta, ve druhé části dosáhl 11,07 procenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…