Vítězství Trumpa: Zděšený redaktor Marjanovič v ČT temně pohovořil o Putinovi

09.11.2016 12:45

Hostem vysílání ČT24 byl komentátor z Hospodářských novin Teodor Marjanovič. Téma bylo jasné – postava republikánského vítěze voleb ve Spojených státech Donalda Trumpa.

Vítězství Trumpa: Zděšený redaktor Marjanovič v ČT temně pohovořil o Putinovi
Foto: Repro foto ČT24
Popisek: Donald J. Trump při prvním projevu po zvolení prezidentem USA

Marjanovič se úvodem vyjádřil ke vztahu Trumpa a ruského prezidenta Vladimira Putina. „Je dobré mít před očima dvě věci. Vladimir Putin se opravdu činil, aby tyto volby ovlivnil. Dal svým hackerům za úkol, aby se dostali do e-mailů demokratů,“ řekl jednoznačně Marjanovič. Podle jeho názoru je Trump nepopsaným listem, co se týče zahraniční politiky. 

„Jeho zvolení je velmi špatná zpráva pro náš svět,“ zmínil následně Marjanovič v souvislosti s tím, že Trump v minulosti uvedl, že by mu nevadil rozpad NATO.

„Od Donalda Trumpa se několikrát v minulosti očekávalo, že změní rétoriku. Skutek utek. Nic takového se nekonalo. Trump byl stejně vulgární, stejně šílený. Pokud bude chtít i nadále zůstat lidovým tribunem, tak si myslím, že bude pokračovat v těchto urážkách,“ nemyslí si Marjanovič, že by Trump změnil své chování. 

Když prý viděl defilé osobností, které stály po boku Donalda Trumpa při jeho projevu, pomyslel si, že je možné, že některé z nich usednou do ministerských křesel. 

A co Trumpův výrok ve volební kampani, že Hillary Clintonová by mimo jiné kvůli uniklým e-mailům měla jít do vězení? „Trump udělá vše pro to, aby nyní celou kauzu smetl ze stolu. On se teď bude snažit ukázat, že má tah na branku. Zcela jistě mu i všichni budou radit, ať klan Clintonových nechá být,“ zmínil také Marjanovič. Závěrem poznamenal, že lidé v Americe svým hlasováním ukázali, že chtějí změnu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…