Vládu bude sestavovat Fico, tipuje slovenský politik

09.03.2012 19:17

Hostem pořadu Interview 24 byl Pavol Pavlik, člen slovenské strany 99% - občiansky hlas. Řeč byla hlavně o nadcházejících slovenských volbách a o spisu Gorila. Ten je podle Pavlika důkazem toho, že na Slovensku není demokracie.

Vládu bude sestavovat Fico, tipuje slovenský politik
Foto: pluska.sk
Popisek: Předčasné volby na Slovensku drtivě vyhrál levicový SMER

„Věříme, že voličů bude dost. Zklamání na Slovensku je obrovské,“ uvedl Pavlik k tomu, proč si myslí, že má jeho nová strana šanci ve volbách uspět. Většina národa podle něj nemůže nijak využít demokratických vymožeností.

Jak dopadnou volby? Nikdo neví

Velkým problémem je před volbami na Slovensku spis Gorila. „Je to neuvěřitelná ostuda, že na Slovensku se najde soudce, který zakáže vydání knihy, kterou nikdy neviděl,“ prohlásil Pavlik.

Jeho strana odsuzuje například pochybnou privatizaci. „Pokud tento právní stav vznikl kvůli korupci, tak o právní stav nejde,“ řekl. „Ten spis se musí důsledně vyšetřit. Vleče se to už šest roků,“ dodal.

avlik doufá, že volby situaci změní, přestože většina výzkumů si protiřečí. „Nikdo si netroufá předpovídat, jak volby na Slovensku dopadnou. Já odhaduji, že vládu bude sestavovat pan Fico,“ myslí si.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …