Vrátí se ještě Lucie Zedníčková k herectví? Má novou práci. Podívejte se

02.03.2021 18:43

Herečka Lucie Zedníčková se musela v době koronavirové pandemie začít živit jinak než svou hereckou profesí. Rozjela tak s partnerem Miroslavem Ollém společný byznys. Píše o tom server Super.cz.

Vrátí se ještě Lucie Zedníčková k herectví? Má novou práci. Podívejte se
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Lucie Zedníčková

Anketa

Nechali byste si píchnout vakcínu Sputnik V? (Ptáme se od 2.3.2021)

88%
12%
hlasovalo: 30340 lidí
Zedníčková se v rozhovoru pro Super.cz vyjádřila i k současným restrikcím ohledně překročení hranic okresů. „My jsme Praha-západ a pár set metrů od nás už je okres Kladno,“ popsala svou situaci Zedníčková, jež do okresu Kladno jezdila nakupovat. Nyní bude muset jezdit podle svých slov dál.  

Co se týče práce, rozjela Zedníčková s partnerem Ollém podnikání v autodopravě. „Míra je celý týden na cestách a já mám doma home office a posílám ho, máme stažený program na autodopravu. Začalo mě to docela bavit. Navíc mám obrovskou výhodu, že můžu být doma a nemusím chodit někam do práce,“ uvedla. 

Závěrem si pak posteskla, že současná situace je opravdu hodně těžká.

Lucie Zedníčková, rozená Lucie Bártová, provdaná Lucie Pokorná, je česká herečka a moderátorka, adoptivní dcera herce Pavla Zedníčka.
 
Pochází z umělecké rodiny, její maminka je tanečnice (členka Černého divadla). Herectví se věnovala již od dětství, již jako pětiletá poprvé vystupovala v Československé televizi v pořadech pro děti u Štěpánky Haničincové, v deseti letech vystupovala například ve filmu Lásky mezi kapkami deště nebo Hodinářova svatební cesta Korálovým mořem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…