Všechny najednou ,,poblil" Jaromír Soukup. Slonková, ČT, Hřebejk, Kalousek. A Zemanátor v akci

03.01.2019 8:28

Svůj první Týden s JS pojal moderátor jako galavečer, kde shrne celý rok a předá ceny, jak jinak než svého jména. Byly určeny těm, kteří se zasloužili o Česko 2018. ČT, Slonková, ČSSD, Babiš i jiní dostali ocenění za své „příspěvky“. A speciální pozornost věnoval opět Zdeňkovi Bakalovi. A Kalousek... zazněl za večer jen jednou.

Všechny najednou ,,poblil" Jaromír Soukup. Slonková, ČT, Hřebejk, Kalousek. A Zemanátor v akci
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: První novoroční díl Týdne s Jaromírem Soukupem

Soukup nejdříve zažertoval: „Ovšem o všech cenách rozhodla odborná porota ve složení: Jaromír Soukup, Jaromír Soukup, Jaromír Soukup, Jaromír Soukup a na něj bych skoro zapomněl, zúčastnil se i Jaromír Soukup. Rozhodující hlas měl ovšem Honza Musil. Ne, samozřejmě, že ne, dělám si legraci. Samozřejmě, že nezávislý rozhodující hlas měl samotný předseda poroty, kterým byl, ano, je to tak, Jaromír Soukup.“ Že ceny nebude mít kdo přebírat, vysvětlil tak, že pozvánky na „galavečer“ doručí Česká pošta prý až 18. března roku 2023. Ceny tedy přebere on a dotyční se o ně u něj mohou přihlásit.

Anketa

Měly by Spojené státy stáhnout svá vojska ze Sýrie?

93%
7%
hlasovalo: 7077 lidí

První cena byla za nejlepší režii. Nominanty byli Jan Hřebejk za napovídání národu, koho má volit a nevolit, a režírování správných názorů. Dále Andrej Babiš za „komplexní a bezproblémovou režii celé republiky“, která vedla k dílu „Opravdu, ale opravdu nikdy neodstoupím“. A třetí nominovanou byla dvojice Klusák a Remunda, za „sci-fi hororovou komedii s prvky fikce“ s názvem Seznam Zprávy a reportáž o Babišovi mladším. Vítězem byl prohlášen Andrej Babiš, protože si prý zrežíroval celou republiku, i když mu do toho scénáristi několikrát hodili vidle.

Druhá, taktéž významná a ceněná cena, byla za nejlepší herecký výkon. Jako prvního nominanta oznámil Soukup Miloslava Roznera za thriller „Zabrušuju, vybrušuju“. Dále Miloše Zemana za akční film Zemanátor, kde střílí novináře a Zdeňka Bakalu. Třetí byla Sabina Slonková za „Jak Andrej Babiš unesl svého syna na Krym“, která cenu vyhrála. „Jen málo českých hereček se umí tvářit tak vážně,“ pogratuloval ironicky moderátor novinářce.

Třetí cena byla celkem jasná. Nejlepší moderátor. „Je mi to trapné, ale nedá se nic dělat, jsem to já,“ šrouboval egoismus do nových výšin generální ředitel TV Barrandov a dál to raději nekomentoval. Přišla řada na scénáře, kde Soukup zmínil Dana Ťoka za fantasy scénář „Česko má mnoho kilometrů nových dálnic“, který prý překvapil diváky hlavně drzostí, že vůbec vznikl. Další nominanti, to byl celý demoblok, jak Soukup nazval skupinu Kalouska, Feriho, Gazdíka a Miroslavy Němcové, za soutěž, komu se Babiš nelíbí více. Nu a třetí byl scénárista, který poslal brněnského sociálního demokrata Olivera Pospíšila povídat si se seniorkou z popelnice. „Je to Demokratický blok. Protože jsem hodný člověk a chci, aby Demokratický blok taky letos něco vyhrál,“ kopl si Soukup při ohlášení vítěze.

V menších cenách vyhrála ČSSD cenu za výpravu. „Takovou vtipnou výpravu jsme tu dlouho neměli. Výpravu jdoucí na popravu pro své voliče shánějící potravu,“ rýmoval sám sebou oceněný moderátor. Nejlepší masku vyhrál Marian Jurečka, za nerozeznatelnou masku, protože když vládnul s Andrejem Babišem, tak mu kauza Čapí hnízdo nevadila, ale když šel „od korýtka pryč“, tak najednou bylo prý Čapí hnízdo fuj. Nejlepší vizuální efekty získla ČT, která se dle Soukupa svými efekty jako hosté či moderátoři snaží vzbudit zdání, že je objektivní. „Daří se jí to,“ ocenil moderátor konkurenční kanál a dodal, že je to cena všech, vzhledem k tomu, že každý platí prý 135 Kč měsíčně na provoz ČT. „Oni si přijdou. Luboš Rosí přijede. Já mu to předám,“ liboval si.

A poslední cena poroty patřila Zdeňku Bakalovi, za přínosy pro české zlodějství. Soukup ho znovu vyzval, aby si cenu přišel převzít a nezapomenul zmínit březnovou cenu za Nejlepší vyjebávku se státem, která se prý také ještě ve studiu válí.

Celý pořad ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…