Vyjádřil se Daniel Landa...

16.11.2015 15:44

Fotografii muslimů dal na svůj facebookový profil zpěvák Daniel Landa. A mluvil o nich jen a jen kladně.

Vyjádřil se Daniel Landa...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zpěvák, skladatel a automobilový závodník Daniel Landa

„Tito lidé jsou mí úžasní přátelé. Tito lidé mi stojí za to riskovat,“ uvedl zpěvák s tím, že pomáhají, jak jen mohou i s obranou a bezpečím našeho vlastního domova. „A já rád činím totéž,“ řekl.

„Spojují mne s nimi stejné lidské hodnoty a dlouholeté přátelství. Jsem rád a je mi ctí, že mohu kráčet ruku v ruce s těmito patrioty v boji proti skřetům celého světa,“ pokračoval ve svém vyznání Landa.

„Myslete si o tom, co chcete. Svou vlast a krajinu miluji, o tom žádná,“ uzavíral s tím, že rozhodně není ani muslimský, ani ruský, natož americký agent. 

„Jsem náš člověk,“ zakončil Daniel Landa jen dva dny poté, co se členové Islámského státu přihlásili k teroristickým útokům v Paříži.

Čtenáři mu v komentářích připomněli i jeho píseň „Jsi Čech“, která se podle nich neslučuje se současným vyjádřením. Landa se však těchto muslimů nebojí. „To rozhodně není jejich styl. Tihle hoši do toho chodí čelem,“ napsal fanouškům, kteří reagovali vystrašeně, že takovíto muslimové se pak odpálí na jednom z Landových koncertů.

Již o den dříve sdílel Landa na svém profilu video s poselstvím afghánského protitalibánského válečného hrdiny a tehdejšího vůdce Ahmada Shaha Massouda, které vyslovil před 14 lety v Paříži. Žádal, aby čtenáři toto video sdíleli. Prostřednictvím něj chtěl vyjádřit skutečnost, že podle pátečních teroristů z Islámského státu nelze soudit celý muslimský svět. 

„Tohle je opravdu válka, tak ji udržme co nejdál od svých domovů,“ uzavřel zpěvák s tím, že v brzké době plánuje informovat o svých záměrech a plánech na nadačních stránkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…