Vyměnit politiky, nejsou to vlastenci. Bez hamižných oligarchů by žádná migrační krize nebyla. Martin Koller řádil na náměstí, podívejte se na VIDEO

28.09.2016 19:12

Lidé, kteří zapomínají na svou vlast a svůj národ, jsou odsouzeni rozplynout se v multikulturní společnosti a nemají před sebou vůbec žádnou budoucnost. Nejen tato slova hřímal do mikrofonu analytik Martin Koller na náměstí Míru v Praze coby kandidát do senátu v barvách Úsvitu. Ani naši politici nejsou vlastenci, takže je čas je vyměnit a znovu se začít starat o svou zemi. Třeba i navzdory Evropské unii, která nám toho stejně mnoho nedává.

Vyměnit politiky, nejsou to vlastenci. Bez hamižných oligarchů by žádná migrační krize nebyla. Martin Koller řádil na náměstí, podívejte se na VIDEO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Na náměstí Míru v Praze proběhla na den sv. Václava demonstrace proti koaliční vládě ČSSD, ANO a KDU-ČSL a proti přijímání uprchlíků v naší vlasti. Krajské volby jsou podle politiků Úsvitu referendem o vládě a údajně může zastavit přijímání migrantů v této zemi. Demonstranty o tom na náměstí přesvědčovala poslankyně Úsvitu zvolená za Liberecký kraj, Jana Hnyková.

Češi, zamyslete se nad sebou

Na akci promluvil také analytik Martin Koller, který se chystá za Úsvit kandidovat do senátu. „Zdravím všechny vlastence,“ zahájil svůj projev kandidát, jenž je přesvědčen, že se na Mírovém náměstí sešli ti nejlepší lidé z celé České republiky, kterým není lhostejný osud jejich vlasti. Tito lidé jsou pokračovateli Masaryka a legionářů, kteří za vlast neváhali položit dokonce život. Po Rakousko-Uhersku a nacistickém Německu nám prý dnes znovu hrozí, že kdosi bude chtít zničit náš stát.

„Prezident osvoboditel by se nedíval s radostí na to, co vidíme v naší zemi dnes,“ poznamenal Koller s odkazem na T. G. Masaryka. „Jedni tu chtějí základny, druzí zde chtějí šířit svou tzv. víru a ideologii. Proto opakuji, vítám zde všechny vlastence. A ti, co zde nejsou, by se nad sebou měli zamyslet, protože pokud se nebudou držet vlasti a národa, tak se rozplynou v jakési multikulturní společnosti, kde nebudou nikým a ničím. A hlavně nebudou mít budoucnost, protože o budoucnost tady jde především,“ hřímal Koller.

Následně se vyjádřil k bezpečnosti Evropy. Starý kontinent je podle jeho názoru ohrožen, a přitom právě z tohoto kontinentu stála Evropa v přední linii civilizovaného světa, z něhož se civilizace šířila do dalších koutů světa. Tuto civilizovanou Evropu nám ale chtějí sebrat. Kdo? „Evropu ohrožuje především globalizace. Jsou to lidé, kteří chtějí mít celý svět jako soukromou firmu. Když se rozhlédneme, vidíme je nedaleko. Na Ukrajině je to několik oligarchů. Naši zemi si chce koupit jeden oligarcha a mít ji jako svoji kolonii či svoji firmu... Bez vůle těchto lidí by nebyla žádná muslimská invaze,“ pokračoval v kanonádě Koller.

Politiky, kteří převažují ve sněmovně i v senátu, nemůžeme považovat za vlastence, hřímal Koller

Sám prý prožil v islámských zemích dost času na to, aby viděl, že je to jiný svět, proti němuž se musíme bránit, protože většina muslimů chce dnes šířit svou ideologii. Řečník je o tom bytostně přesvědčen. Současní politici se o naši obranu nestarají a občané to prý musejí změnit. K moci musejí přijít noví politici, změnit zákony naší země, a pokud by nám snad EU bránila v obraně země, tak bychom měli z EU vystoupit.

„Když se podíváme na to, kolik nám ta Evropská unie dává a nedává, tak v tom zase tak velký rozdíl není. Když započítáme veškeré náklady, které od nás plynou, včetně těch, o kterých se nemluví, najednou zjistíme, že na tom ani nemůžeme být dobře,“ konstatoval Koller. NATO by se nám mohlo hodit, kdyby nás tato Aliance nezatahovala do cizích válek. „Američtí vojáci v rámci NATO prohráli všechny války. Podívejte se do Afghánistánu a Iráku. Já jsem v Iráku byl rok. Byla to katastrofa,“ nešetřil ostrými slovy. Proto musíme opět vzít svou budoucnost do vlastních rukou.

„Politiky, kteří převažují ve sněmovně i v senátu, nemůžeme považovat za vlastence. Protože většina z nich buď přímo podporuje islamizaci Evropy, a tím i ekonomicko-sociální změny, které můžeme přirovnat k fašismu. Anebo islamizaci odmítají, ale mají politiky, jako je třeba pan Telička,“ vypálil řečník. Telička je původně sociální demokrat, který posléze pracoval pro miliardáře Zdeňka Bakalu a nakonec skončil pod křídly Andreje Babiše.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…