Vyzvala jsem Donalda Trumpa ke spolupráci. Hillary Clintonová dvanáct hodin po porážce promluvila před lidmi

09.11.2016 21:34

Pokud by se potvrdily předpovědi plynoucí z průzkumů celé řady agentur, demokratka Hillary Clintonová by už několik hodin slavila své vítězství a těšila by se na to, až jako první žena v historii USA usedne v Oválné pracovně Bílého domu jako prezidentka. Ale nestalo se tak. Vyhrál Donald Trump a Clintonová dlouhé hodiny mlčela. Nakonec však přece jen přišla mezi své příznivce a omluvila se jim.

Vyzvala jsem Donalda Trumpa ke spolupráci. Hillary Clintonová dvanáct hodin po porážce promluvila před lidmi
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Clintonová

Po dlouhých hodinách mlčení přišla mezi své příznivce poražená prezidentská kandidátka Hillary Clintonová. Její projev i na sociálních sítích mohl sledovat a pravděpodobně také sledoval celý svět. Někdejší ministryně zahraničí si je zřejmě vědoma toho, že za porážku nese největší díl odpovědnosti a lidem se za jasnou porážku omluvila. Všem svým spolupracovníkům poděkovala za skvělou práci.

Oznámila také, že ještě v noci pogratulovala Donaldu Trumpovi ke zvolení a vyzvala své příznivce, aby Trumpovi dali šanci. „Pogratulovala jsem Donaldu Trumpovi a vyzvala ho ke spolupráci. Doufám, že bude úspěšný prezident pro všechny Američany,“ zadoufala. Následně své příznivce ujistila, že právě oni jsou těmi nejlepšími lidmi v Americe.

Nakonec se obrátila speciálně k ženám – mladým i starším. Clintonové prý bylo nesmírnou ctí, že do ní ženy v USA vkládaly tolik nadějí a pokládala si za čest být jejich šampiónkou. Řada žen podpořila raději vítěze Donalda Trumpa. Clintonová zkrátka nedokázala oslovit tolik příslušnic něžného pohlaví, kolik si asi představovala.    

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …