Vzali byste si na Vánoce domů uprchlíka? Ptali se českých celebrit. Zde je výsledek

25.12.2015 12:30

Vzaly by si české celebrity domů uprchlíka alespoň na jeden den, například na Vánoce? Na to se zeptal server Expres.cz několika osobností českého showbyznysu.

Vzali byste si na Vánoce domů uprchlíka? Ptali se českých celebrit. Zde je výsledek
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

Hudebník Petr Janda uvedl, že každý rok na Štědrý večer prostírají skutečně jeden talíř navíc, podle zvyku mít prostřeno pro náhodného kolemjdoucího. „Ale musím se přiznat, že se každý rok klepeme hrůzou, aby u nás nezaklepal nějaký smradlavý houmlesák. Zatím ale naštěstí nezaťukal,“ řekl s tím, že v případě uprchlíka by přijal jen toho křesťanského. „Muslima bychom přijali těžko, tomu by naše Vánoce nic neříkaly a zbytečně by byl otrávený,“ uvedl.

Muzikant a lídr kapely Kabát Pepa Vojtek by pomohl jenom maminkám s dětmi nebo starým lidem. „Byla by mi hanba jim nepomoci. Pokud jde ale o člověka v produktivním věku, v ruce drží iPhone 6 a má novou Adidas teplákovou soupravu, je mi divné, že je to uprchlík a nebojuje za svou vlast. Já bych tedy za svou vlast bojoval,“ nechal se slyšet Vojtek. Obdobný názor má i muzikant Michal David. „Hodně by záleželo, kdo by to měl být. Pokud žena s dítětem, tak určitě, pokud jeden z těch mladých chlápků, co sem jezdí vybavený telefonem a haldou peněz, tak určitě ne,“ zdůraznil hudebník.
 
Původní text ZDE

A jak odpověděl herec Sagvan Tofi? „My jsme taková toulavá rodina, takže by se dalo říct, že jsme všichni uprchlíci,“ uvedl s tím, že tím pádem nepotřebují přibírat ke stolu cizí lidi. Uprchlíka by k sobě nevzala ani Jovanka Vojtková. „Představa, že mám doma někoho cizího, mě děsí,“ řekla.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…