Z Facebooku mladého Nečase: Nebývám sprostý, ale opravdu si myslím, že MF Dnes píše sračky

24.05.2014 12:24

Syn expremiéra Petra Nečase (ODS) Ondřej na sociální síti Facebook s nadhledem okomentoval to, co se dočítá o SMS zprávách mezi svým otcem a macechou Janou Nagyovou - dnes Nečasovou v denním tisku.

Z Facebooku mladého Nečase: Nebývám sprostý, ale opravdu si myslím, že MF Dnes píše sračky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vrchní státní zástupce Ivo Ištvan

Kdyby se náhodou stalo, že by pánové Robert Šlachta a Ivo Ištvan chtěli ve veřejném zájmu odposlouchávat i jeho mobil a následně z jeho rozhovorů a SMS zpráv učinit senzační obsah denního tisku, Ondřej Nečas pro jistotu dopředu uvádí na pravou míru obsah některých svých hovorů, které by ve zpracování novinářů snadno mohly národ ohromit.

Preventivně tedy hlásí, že ve skutečnosti není rasistou ani homofobem a rozhodně si nemyslí, že jsou ženy „svině". „Ne, slova píča, kunda, kokot a čůrák nepoužívám na denní bázi," objasňuje dále. V dementování svých telefonicky vyjádřených záměrů pak pokračuje ujištěním: „Ne, plán odpálit dům odborových svazů nebyl myšlen vážně."

Některá tvrzení, která v jeho konverzacích s přáteli padla, se však prý zakládají na reálném základě. „Ano, rád budu trénovat hokejovou reprezentaci, případně pískat zápas mistrovství světa," připouští. A podepsal by prý i své expresivní hodnocení úrovně deníku, který citace hovorů jeho otce se svou druhou manželkou po celý týden přinášel. „Ano, myslím si, že MF Dnes píše sračky,“ vzkazuje policejním technikům, kteří by o jeho mobilní telefon projevili zájem.

Stojí za pozornost, že do diskuze pod příspěvkem se zapojil i Filip Humplík, předseda pražské organizace ODS. Ten do Nečase přátelsky rýpe, že „jeho a Mirka Dušína" nikdy neslyšel pronést sprosté slovo. Expremiérův syn nabídl vysvětlení. „To bude tím, že jsme spolu nikdy nemluvili o Ištvanovi," objasnil. „Ani nečetli Babišův firemní tisk," dodal rozverně šéf pražských ódéesáků.

Co přesně napsal Ondřej Nečas na sociální síti Facebook:

pokud se někomu dostanou do ruky odposlechy mejch hovorů s kamarádama a bude je ve veřejným zájmu publikovat, rád bych k výstupu preventivně vysvětlil že:

ne, nejsem rasista ani homofobní homosexuál se zoofilními sklony
ne, slova píča, kunda, kokot a čůrák nepoužívám na denní bázi
ne, plán odpálit dům odborových svazů nebyl myšlen vážně
ne, nemyslím si, že jsou ženský svině
ano, rád budu trénovat hokejovou reprezentaci, případně pískat zápas mistrovství světa

a ano, myslím si, že mf dnes píše sračky...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…