Z USA: Nahá fotka ženy Donalda Trumpa rozpoutala nevídanou přestřelku

13.04.2016 21:58

Prezidentský souboj amerických republikánů se přesunul do velmi osobní roviny. Na konci března na internetu začala kolovat fotka nahé manželky Donalda Trumpa s dotazem, zda by si Američané přáli takovouhle první dámu. Donald Trump okamžitě přešel do protiútoku a pohrozil, že i on má k dispozici tajné informace o manželce svého protikandidáta. Teď se k tomu všemu vyjádřila i Cruzova manželka Heidi.

Z USA: Nahá fotka ženy Donalda Trumpa rozpoutala nevídanou přestřelku
Foto: repro youtube.com
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

V březnu se na internetu objevila fotka manželky miliardáře Donalda Trumpa Melanie. Někdejší modelka je na této fotce nahá. Vše bylo doplněno poznámkou, že takhle může vypadat příští první dáma USA. Pokud o to snad Američané nestojí, měli by hlasovat pro senátora Teda Cruze. Podle britského serveru Daily Mail fotografie spatřila světlo světa v roce 2000.

Trump kontroval, že má k dispozici nelichotivé tajemství o Cruzově choti Heidi, ale neprozradil jaké. Texaský senátor Trumpa požádal, aby se zachoval jako skutečný muž a nezatahoval do kampaně ženy. Dodal také, že nestojí za zveřejněním fotky Melanie Trumpové. Je totiž přesvědčen, že by se v prezidentské kampani nemělo útočit na ženy a děti.

Trump na sociální síti Twitter uveřejnil fotografii Heidi Cruzové, na které evidentně zuří. Z tváře jí číší vztek. A do kontrastu postavil fotku své usměvavé ženy – modelky. Sama Heidi Cruzová v rozhovoru pro televizi Fox News konstatovala, že si z Trumpova útoku nic nedělá, protože jednak nemá účet na sociální síti Twitter a jednak vše podřizuje práci pro manžela a pro jeho zvolení.

Voliči by prý měli především vědět, že Ted Cruz vždy mluví pravdu a je velmi pracovitý. Před lety se do sebe prý zamilovali na první pohled a útoky Donalda Trumpa na jejich vztahu nemohou nic změnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…