Za 65 tisíc můžete držet v ruce Pavlovo pero. Pekarová vám ho prodá

30.08.2023 19:55 | Monitoring

Pokud jedním z vašich přání podržet si v ruce pero prezidenta Petra Pavla, pak dnes máte nemalé štěstí. Pavlovo pero totiž může být vaše a coby bonus vám může být i to, že jej v rukou držela i předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09), která se jej rozhodla prodat skrze video na svých sociálních sítích. Pokud po záběrech na Pavlovo pero v rukách předsedkyně Sněmovny nebudete moci odolat, raději se přesvědčte, že na něj máte na účtu připraven dostatek financí – aktuálně se již draží za 65 tisíc.

Za 65 tisíc můžete držet v ruce Pavlovo pero. Pekarová vám ho prodá
Foto: Repro Twitter
Popisek: Předsedkyně Poslanecké sněmovny ČR Markéta Pekarová Adamová draží pero, kterým se podepsal Petr Pavel

Anketa

Dovládne Fialova vláda do voleb 2025? Bez ohledu na vaše přání

11%
hlasovalo: 29568 lidí
Předsedkyně Sněmovny a šéfka TOP 09 Markéta Pekarová Adamová má s prodejem nemalé zkušenosti již ze své kariéry před vstupem do politiky. Aktuálně tak navázala na svou dřívější práci obchodní zástupkyně T-Mobilu a rozhodla se Pavlovo pero nabídnout osobně.
 
Pero, které držel českým prezident při své inauguraci, si – pokud je to vaše přání – můžete dovolit již za několik desítek tisíc korun. „My jsme se s panem prezidentem rozhodli a dohodli, že toto pero dáme k dispozici do dražby, respektive veřejné soutěže, a můžete jej získat právě vy,“ láká Pekarová zájemce o koupi. 
 
Na videu, které Pekarová sdílí na svých sociálních sítích, pero s datem prezidentovy inaugurace 9. 3. 2023 v tmavé barvě šéfka Sněmovny ukazuje zblízka. A ukazuje jej ve svých rukách a vy tak máte jistotu, že pokud jej vydražíte, získáte pero, které držel nejen Pavel, ale i sama Pekarová.
 

arm. gen. v.v. Ing. Petr Pavel, M.A.

  • BPP
  • Profil není převzatý, články vkládá redakce.
  • prezident České republiky
„Pokud chcete pero, které má na svém hrotu kus historie, které vyrobila česká firma Česká pera pod vedením Marka Najvara, tak se zapojte a přispějte na dobrou věc,“ říká Pekarová dále na videu a pero pomalu otevírá a ukazuje jej zblízka. 
 
Stačí vám záběry na Pavlovo pero v rukách předsedkyně Sněmovny a již nemůžete odolat? Pak vězte, že výtěžek z dražby půjde samoživitelům a samoživitelkám a také jejich dětem. „Těm se určitě teď na začátku školního roku, který pro jejich peněženky znamená často nemalou zátěž, určitě bude hodit,“ praví šéfka Sněmovny a opět ukazuje pero blíže na kameru.
 
V následném příspěvku Pekarová informovala, že veřejná soutěž, na jejímž konci můžete být šťastnými držiteli Pavlova pera, poběží 50 hodin do 12. hodiny 1. září, a že výtěžek poputuje Klubu svobodných matek. „Lze se zapojit přímo pod tímto příspěvkem. Vyvolávací cena = 30000,“ popsala. 
Než však půjdete do banky, ověřte si raději, zda již vás nikdo nepřehodil; jak totiž předsedkyně Sněmovny informovala, jeden ze zájemců o Pavlovo pero již nabídl 65 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kotas

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Myslím že vyhraje Pospíšil !, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseberan 96 , 31.08.2023 9:42:03
Ten se na Pavlovo pero celej třese . Jestli mu ho teda nevyfoukne Moravec !!!

|  11 |  0

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …