Za kus žvance jste prodali vlast. Po obědu s muslimy v Praze se strhla mela... Vše prý bylo trochu jinak

05.04.2016 11:35

Velký rozruch na sociálních sítích vyvolala akce Oběd v mešitě, kterou pražští muslimové uspořádali v neděli pro veřejnost. Jaroslav Cerman z Hate Free Culture na sociální síti tvrdil, že na akci přišlo i pár sympatizantů Bloku proti islámu.

Za kus žvance jste prodali vlast. Po obědu s muslimy v Praze se strhla mela... Vše prý bylo trochu jinak
Foto: Hans Štembera
Popisek: Centrální mešita v Kolíně nad Rýnem v turečtině zvaná Merkez-Camii je před dokončením. Svatostánek se dvěma minarety pojme až 1300 věřících

„Vše ale dobře dopadlo a i členové BPI se nechali muslimy a muslimkami pohostit. Jenže teď jsou pro ostatní soukmenovce zrádci, vlastizrádci, kolaboranti a tak dále,“ napsal Cerman a připojil několik komentářů ze sociálních sítí, které podle něj dokazují, že „fašisti jsou jak psi nejvíc sami na sebe“: „Za žrádlo jste se nechali koupit? Pakáž, za kus halal žvance prodají vlast! Tak a teď vás přesvědčili, jak jsou mírumilovní a šupem je sem ládujte a stavějte mešity,“ tak prý zněly některé komentáře na sociálních sítích.

Na obědě jsme měli tlačenky, sulc a pivo

Jeden ze sympatizantů BPI „Ladík Mafkovanej Xenofob“ na nenávistné komentáře promptně zareagoval těmito slovy: „Přátelé, strašně se pletete! Nebyli jsme tam na obědě, měli jsme svoje jídlo a pití (tlačenky, pivo, sulc) a pochutnali jsme si. Jste naivní, když pořád věříte médiím!“ Svá slova doložil dvěma fotografiemi, na kterých je před mešitou zachycena skupina mladších lidí, kterak pojídají tlačenku s houskami a zapíjejí ji pivem z plechovek.

Vyfocená vlajka byla zakoupena s úmyslem BPI poškodit

K celé věci vydal Blok proti islámu oficiální stanovisko. „V dnešním vydání bulvárního deníku Blesk se objevila informace, že akce v Praze, kde muslimové předváděli svoji mírumilovnost tím, že i oni normálně požívají jídlo, normálně mluví, mají děti, a dokonce se dokážou radovat z hezkého počasí, se prý zúčastnili i naši členové,“ píše BPI s tím, že tato informace je zcela nepravdivá.

Vedení BPI ani jeho členové se prý žádné takové akce neúčastnili a ani to neplánovali. „Vlajku BPI, která byla na akci vyfocena, si může v našem e-shopu zakoupit každý občan ČR, tato byla zjevně již koupena s úmyslem poškodit Blok proti islámu na uvedené akci,“ vysvětluje oficiální prohlášení BPI.

Proč je tolerováno, že součástí mešity je i školka?

A upozornil, že zcela bez zájmu redaktorů Blesku prošla informace, že součástí mešity v Praze je i školka. „Vzhledem k tomu, že muslimská církev nemá právo zřizovat školní ani předškolní zařízení a navíc by vytváření segregovaných předškolních zařízení samotnými muslimy bylo v příkrém rozporu s oficiální politikou vlády o inkluzivním vzdělávání, vyjadřujeme velký údiv nad tím, že něco takového je v tichosti tolerováno,“ upozorňuje Blok proti islámu.

A dodává, že evropské tradice neohrožuje skutečnost, že v muslimských zemích je například obvyklé požívat velké množství velmi přeslazených dezertů, ale fakt, že jejich způsob usmrcování zvířat je zcela v rozporu se všemi zákony na ochranu zvířat. „A při tzv. halal porážce jsou porušovány i hygienické normy,“ dodal mluvčí BPI David Štěpán.

 

Celý text příspěvku Jaroslava Cermana na jeho facebookovém profilu:

Pár sympatizantů Bloku proti islámu došlo na akci Oběd v mešitě, pořádanou ve spolupráci s HateFree Culture. Vše ale dobře dopadlo a i členové BPI se nechali muslimy a muslimkami pohostit.

Jenže teď jsou pro ostatní soukmenovce zrádci, vlastizrádci, kolaboranti a tak dále. Čtěte komenty, je to úžasné. Občas se holt stává, že fašisti jsou jak psi nejvíc sami na sebe.

- ZA ZRADLO JSTE SE NECHALI KOUPIT ?

- Pakaz, za kus halal zvance prodaji vlast! Ti usvitaci s bpi me zacinaji pekne stvat!

- Volte Okamuru, ten nechodi zrat halal s tema zmetkama!

- tak a teď vás přesvědčili jak jsou mírumilovní a šupem je sem ládujte a stavějte mešity

Celý text příspěvku Bloku proti islámu na jeho facebookovém profilu:

Členové BPI se akce muslimů neúčastnili.

V dnešním vydání bulvárního deníku Blesk objevila informace, že akce v Praze, kde muslimové předváděli svoji mírumilovnost tím, že i oni normálně požívají jídlo, normálně mluví, mají děti a dokonce se dokážou radovat z hezkého počasí, se prý zúčastnili i naši členové. Tato informace je zcela nepravdivá. Vedení BPI ani jeho členové se žádné takové akce neúčastnili a ani to neplánovali. Vlajku BPI, která byla na akci vyfocena, si může v našem e-shopu zakoupit každý občan ČR, tato byla zjevně již koupena s úmyslem poškodit Blok proti islámu na uvedené akci.

Dovolujeme si upozornit, že zcela bez zájmu redaktorů Blesku prošla informace, že součástí mešity v Praze je i školka. Vzhledem k tomu, že muslimská církev nemá právo zřizovat školní ani předškolní zařízení a navíc by vytváření segregovaných předškolních zařízení samotnými muslimy bylo v příkrém rozporu s oficiální politikou vlády o inkluzivním vzdělávání, vyjadřujeme velký údiv nad tím, že něco takového je v tichosti tolerováno.

K samotnému článku v Blesku pak ještě dodáváme, že evropské tradice neohrožuje skutečnost, že v muslimských zemích je například obvyklé požívat velké množství velmi přeslazených dezertů, ale fakt, že jejich způsob usmrcování zvířat je zcela v rozporu se všemi zákony na ochranu zvířat a při tzv. halal porážce jsou porušovány i hygienické normy.

David Štěpán

tiskový mluvčí BPI

Celý text příspěvku uživatele Ladík Mafkovanej Xenofob na jeho facebookovém profilu:

Přátelé strašně se pletete ! Nebyli jsme tam na obědě měli jsme svoje jídlo a pití (tlačenky ,pivo ,sulc ) a pochutnali jsme si. Jste naivní když pořád věříte médiím !!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…