Zabijácká hovadina Tečka. Dusno: Tvrdě se účtuje

08.02.2022 9:42 | Ze sítí

Rozhovor o tom, kdo byl mediálně lynčován, imunologa Jiřího Šinkoru přiměl k tomu, že hodlá zjišťovat, kdo v médiích prohlašoval, že očkovaní nemohou nakazit sebe ani druhé. A mají tak na svědomí některé nakažené seniory. Také se opřel do často zvaného profesora Konvalinky. „Ví o respiračních virech a slizniční imunitě asi jako já o vaření,“ řekl o něm a dodal, že Konvalinkovy měnící se názory byly občas horší než dezinformace. Kampaň Tečka označil za „zabijáckou hovadinu“.

Zabijácká hovadina Tečka. Dusno: Tvrdě se účtuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch otevřel v pražském obchodním domě Kotva další očkovací centrum umožňující očkování bez registrace

Na ČRo Plus hovořil rektor Metropolitní univerzity Michal Klíma. V rozhovoru s Janem Bumbou prohlásil, že došlo k honu na čarodějnice a ti, kdo měli kritické názory, tak byli dehonestováni za účelem toho, aby byli vyřazeni z debaty. A také vyzval veřejnoprávní média, aby začala zkoumat, kdo je v dozorčích radách distribučních společností pro vakcíny. Bumba pak z Klímových textů vypíchl jména imunologů Jiřího Šinkory, Karla Drbala, Zuzany Krátké a viroložky Hany Zelené jako oběti mediálního lynče.

Anketa

Je dnešní situace Ukrajiny stejná jako situace Československa roku 1938?

hlasovalo: 48687 lidí
Jiří Šinkora si u rozhovoru všiml i toho, že Bumba ČRo obhajoval tím, že zmínění ve veřejnoprávním rádiu mluvili. „To je fakt. Ale mluvili, ne mluvívali. Já jsem byl osloven jednou a to už hodně dávno,“ podotkl a srovnal počet svých vystoupení s tím, kolikrát byl pozván profesor Konvalinka: „Naproti tomu biochemik Konvalinka, který ví o respiračních virech a slizniční imunitě asi jako já o vaření, dostal téměř nekonečně mnoho prostoru v pravidelných debatách u paní Tachecí, ve kterých dokola opakoval ty svoje neustále se měnící názory, které byly občas horší než dezinformace.“

„Každý, kdo rozumí imunologii, musel od začátku vědět, že vnitrosvalová vakcína nemůže ochránit před nakažením a dalším šířením infekce respiračním virem. Ale dr. Konvalinka je jenom jeden příklad. To, že látku nezvládají vývojový biolog Flegr nebo pan inženýr Šebo, mě až tak nepřekvapuje. Ale že ji nezvládl ten, kdo coby imunologická kapacita dostal Českou hlavu.... Ale co, bývalá ředitelka MBÚ Říhová, která kryla obrovské falzifikace v Mikrobiologickém ústavu AVČR, byla také kdysi ženou roku. A vzpomeňte si na Sykovou, to jsou představitelé české odborné elity,“ neměl o zmíněných valné mínění imunolog.

A hodlá zjistit, kteří odborníci v médiích přesvědčovali očkované, že se nakazit nemohou a tedy infekci dále šířit. „Oni potom šli a nakazili své seniory, kteří se odebrali na JIPky a někteří následně do věčných lovišť. Kdo vymyslel tu zabijáckou hovadinu Tečka, kdo ji schválil, propagoval a udržuje při životě, to snad víte. Jenom nevím, jestli byla tahle dezinformace o věčné ochraně vakcínou poplašná zpráva, či jen idiocie vlády a jejích poradců,“ připomíná v textu nazvaném „Pomalu už bude konec, česká odborná elita neuspěla. Zúčtujem spolu?“

Na své bádání zřejmě bude mít čas, protože je opět nemocný. „Poté, co mi utekla pětidenní karanténa po pozitivním testu manželky, jsem se necítil úplně ve své kůži. Nic strašného, prostě nachlazení. Udělal jsem si dva různé antigenní testy, oba negativní. Ale protože nikdy nezradím svou odbornost, ani věci, které vím a říkám veřejně, nechal jsem si udělat PCR. Pozitivní ve 29. cyklu,“ popsal imunolog, jak zjistil, že je pozitivní.

A sžíravě doplnil, že kdyby se řídil tím, co přikazuje vláda, nakazil by 40 účastníků semináře a pak by nákazu šířil v Budapešti. Šinkora nemá iluze, že se infekce rozšíří i tak. „Ale opakovaně říkám - komu je blbě, ať zůstane doma. Protože jinak ohrožuje hlavně sám sebe. Zdravotně i morálně,“ radí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…