Žaloba na Klause pro velezradu se zřejmě dostane do knihy rekordů

28.01.2013 12:21

Výzvu Karla Janečka apelující na podání žaloby na prezidenta Václava Klause pro velezradu k pondělnímu poledni podepsalo už téměř 45 000 lidí. O výzvu se již začala zajímat i agentura vystavující certifikáty pro držitele českých rekordů. Během 24 hodin totiž apel podepsalo na 24 500 lidí, což by mohl být rekord v počtu signatur za jediný den.

Žaloba na Klause pro velezradu se zřejmě dostane do knihy rekordů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protikorupčník Karel Janeček

„Velmi mě ten zájem těší. Je pro mě důkazem, že si lidé uvědomují jednu důležitou věc: Pokud chceme žít kvalitní životy v naší zemi, tak musíme být schopni přijmout jistý díl zodpovědnosti za společné věci a v případě potřeby projevit aktivitu a bránit nespravedlnostem," cituje server Aktuálně.cz Karla Janečka.

Nový český rekord

O raketový přírůstek podpisů pod výzvou během jednoho dne se začala zajímat i agentura vystavující certifikáty pro držitele českých rekordů – Dobrý den. Její jednatel Josef Vaněk již prohlásil, že pokud jim tým podnikatele a protikorupčního aktivisty Janečka dodá všechny podklady a prokáže reálnou identitu podepsaných osob, mohou to zaevidovat jako český rekord v získávání podpisů za 24 hodin.

Výzvu poslal Janeček senátorkám a senátorům jako reakci na Klausovu amnestii vyhlášenou na Nový rok.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …