Zaorálek navrhne stranickému grémiu změnu podoby kampaně ČSSD

22.06.2017 6:15

Úzké vedení ČSSD bude dnes na návrh nového volebního lídra Lubomíra Zaorálka jednat o změně vizuální části předvolební kampaně. Zaorálek chce, aby byla dynamičtější a měla jinou estetiku než návrh týmu kolem místopředsedy Jana Birkeho, který minulý týden dal k dispozici místo volebního manažera. Personální změny ve volebním štábu Zaorálek podle svých slov zatím nestihl připravit a plánuje je představit v první polovině příštího týdne.

Zaorálek navrhne stranickému grémiu změnu podoby kampaně ČSSD
Foto: ReproFoto: TV Prima
Popisek: Lubomír Zaorálek v Partii.

Jednání grémia se nebude účastnit premiér Bohuslav Sobotka, který minulý týden odstoupil z místa šéfa ČSSD i lídra pro říjnové sněmovní volby. Dnes odlétá na summit do Bruselu.

Zaorálka do čela kandidátů pro říjnové sněmovní volby potvrdilo širší vedení strany v sobotu. Od Zaorálka, kterého mají za zdatného řečníka, si sociální demokraté slibují oživení vztahu s voliči a obrácení trendu klesajících preferencí. Vizuální podobu kampaně zatím strana neschválila, program představila v sobotu. Slibuje v něm například průměrný plat 40.000 korun měsíčně do pěti let, progresivní zdanění i určitou formu milionářské daně nebo rychlejší zdravotní péči.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …