Zavolejte Chocholouška. Poslankyně chce nechat vyšetřit experty z MeSES se Smejkalem v čele

15.05.2021 19:06 | Ze sítí

Šéfka Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková se už neudržela a obořila se na vládního epidemiologa a stand-up komika Petra Smejkala. Co jí vadí? Hospodský prý má podle lékaře volat policii na hosty. „Zavolejme na něj Chocholouška!“ burcuje, jinak prý zpovykaní blázni z MeSES zničí naše životy.

Zavolejte Chocholouška. Poslankyně chce nechat vyšetřit experty z MeSES se Smejkalem v čele
Foto: Repro Facebook
Popisek: Poslankyně Trikolóry Zuzana Majerová Zahradníková na festivalu Rockové léto

Epidemiolog Smejkal se měl nedávno vyjádřit v tom smyslu, že pokud někdo z hostů nebude mít v restauraci QR kód potvrzující jeho bezinfekčnost či rovnou covidový pas, měl by na něj hostinský přivolat policii. To, že někdo odmítá testování či očkování a chce si zajít do restaurace, přirovnal dokonce k situaci, kdy se někdo v hospodě opije a začne se prát.

Majerovou takové výroky pěkně zvedly ze židle. „To už je snad zlý sen nebo hodně hloupý vtip. Jestliže samozvaný pan Smejkal chce na lidi volat policii jen proto, že se bez jakéhosi papíru posadí do restaurace, měli bychom my ostatní na pana Smejkala zavolat doktora Chocholouška. Aby si tohoto nebezpečného blázna, který nám za alibistického přihlížení Babišovy vlády už řadu měsíců otravuje životy svými nesmyslnými nařízeními, odvezl ve svěrací kazajce do blázince,“ napsala politička.

Smejkala a celé poradní skupiny MeSES bychom se dle jejího názoru měli takto zbavit hodně rychle, protože jsou prý schopni zničit naše životy. Údajné odborníky ze skupiny MeSES neváhala dokonce označit za zpovykané blázny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …