Zdechlina Zeman, radovali se odpůrci prezidenta nad jeho zakopnutím. A ozvalo se: Smějete se starým lidem? Čekají vás roztomilé druhy rakoviny

22.03.2017 6:51

Protiislamista Martin Konvička se na svém facebookovém profilu zastal prezidenta Miloše Zemana, který v pondělí klopýtl na schodech krajského úřadu Olomouckého kraje a ztratil botu.

Zdechlina Zeman, radovali se odpůrci prezidenta nad jeho zakopnutím. A ozvalo se: Smějete se starým lidem? Čekají vás roztomilé druhy rakoviny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička na své akci "s humorem do Mekky" - proti terorismu a za demokracii před velvyslanectvím Saúdské Arábie

„Všichni víme, že prezidentovi kvůli onemocnění cukrovkou odumírají nervy v nohách – sám o tom jednou žertoval, že má ‚biologické protézy‘. Ale všimněte si, co na to naši mladí, krásní, tolerantní,“ poznamenal s odkazem na nejrůznější komentáře.

„To nemají (pra)rodiče, trpící všelijakými neduhy? To si fakt myslí, že jejich zbytečná těla budou fungovat věčně? Karma, jak známo, je sviňa. Pro ty, kdo se smějí starším nemocným lidem, má nachystány zvlášť roztomilé druhy rakoviny,“ uzavřel.

Anketa

Kalousek tvrdí, že mu Babiš roku 2004 sliboval pomoc v politické kariéře, když on jako politik bude rozhodovat ve prospěch Agrofertu. Věříte tomu?

20%
hlasovalo: 11201 lidí

V minulosti se už hlavy státu zastal například hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Vadí mu totiž, že článek na serveru Aktuálně.cz podle něj zcela účelově vynechává ve článku o zakopnutí vyjádření prezidenta ohledně jeho nemoci. „Pan prezident se nikterak netají tím, že trpí polyfunkční neuropatií. Při oznámení kandidatury 10. 3. zcela transparentně o tomto problému hovořil,“ podotkl Ovčáček a připsal: „FAKE NEWS Aktuálně.cz Bakalova mediálního domu zcela účelově toto vyjádření v článku vynechává.“ Článek o neuropatii mimo jiné informuje. „Problémy mu dělá hlavně chůze po schodech, při které mu musí asistovat jeho okolí, a neujde také delší vzdálenosti,“ píše server.

Původní text ZDE.

„Je to moje 47. nebo 48. návštěva kraje, ale vy máte prioritu. Jste prvním úřadem, před kterým jsem ztratil botu,“ řekl pak Zeman při besedě se zastupiteli. Dodal však, že se bota našla a jeho žena mu ji nasadila. 

V tu chvíli si také rýpl do přítomných novinářů, kdy uvedl, že i kdyby se probírala ta nejdůležitější témata, do médií se kvůli botě nedostanou.

Celý příspěvek Martina Konvičky:

1. všichni víme, že prezidentovi kvůli onemocnění cukrovkou odumírají nervy v nohách - sám o tom jednou žertoval, že má "biologické protézy".

2. ale všimněte si, co na to naši MLADÍ - KRÁSNÍ - TOLERANTNÍ 
... to nemají (pra)rodiče, trpící všelijakými neduhy? 
... to si fakt myslí, že jejich zbytečná těla budou fungovat věčně? 
Karma, jak známo, je sviňa. Pro ty, kdo se smějí starším nemocným lidem, má nachystány zvlášť roztomilé druhy rakoviny.

(Sorry)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…