Ze sněmu Trikolóry: Nejde o nic jiného než o záchranu naší civilizace, burcoval Strejček

28.09.2019 17:33

Po zvolení orgánů nového hnutí Trikolóra pokračuje celostátní sněm diskusí členů. A hned její výkop byl ostrý v podání Ivo Strejčka z Institutu Václava Klause.

Ze sněmu Trikolóry: Nejde o nic jiného než o záchranu naší civilizace, burcoval Strejček
Foto:
Popisek:

„Sešli jsme se tu proto, že sdílíme množství obav. A také proto, že máme zkušenost, že tyto obavy žádná politická strana nehájí,“ zahájil debatu Ivo Strejček, bývalý europoslanec, dnes působící v Institutu Václava Klause.

„Kolem sebe vidíme kolaps starého dobrého světa, kolaps starých dobrých hodnot,“ varoval Ivo Strejček. Cílem podle něj není nic menšího, než záchrana naší civilizace před hrozbami, kterým musí čelit.

Myslí si to podle něj množství lidí v této republice. „Jestli jste dodneška vy občané této země, kteří sdílíte naše obavy, neměli koho volit, tak dnes už koho volit máte,“ ujistil Strejček, načež se přesně trefil do stanoveného limitu tří minut.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…