Zeman a Klaus na dnešní pouti: Očitý svědek sděluje, co v médiích nebylo

28.09.2016 14:44

Místopředseda vlády a předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek se jako mnozí další účastnil Svatováclavské pouti ve Staré Boleslavi. A stihl ji řádně okomentovat na svém facebookovém profilu.

Zeman a Klaus na dnešní pouti: Očitý svědek sděluje, co v médiích nebylo
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Pavel Bělobrádek

„Tak prezident Zeman citoval velepíseň na lásku a evangelijní zvěst, že Bůh je láska. Skvěle. Uprchlíci a čínští křesťané to jistě ocení,“ zněl první Bělobrádkův komentář k významnému státnímu svátku.

Posléze si posteskl, že si ani Miloš Zeman, ani Václav Klaus, nevzpomněli na skutečné uprchlíky či čínské křesťany a orodovali pouze za ty křesťany, které pronásledují islamisté.

Sdílel i status svého stranického kolegy Pavla Svobody, který shrnul závěr celé pouti. „Kardinál Duka přeje prezidentu Zemanovi k narozeninám (lidi: ticho), exprezidentu Klausovi ke svátku (lidi: ticho, exprezidentu Havlovi ke svátku a nedožitým osmdesátinám (lidi: potlesk).“

Když se pak dostali k Brandýskému zámku, předali „Ukrajinci z partnerského města“ dary za podporu jejich vlasti, která chce do EU. „Chléb jako dárek dostal i V. Klaus. M. Zeman odjel, tam už nebyl. I tak Václav Havel píše v nebi další absurdní drama. Řečeno Audiencí, to jsou paradoxy!“ poznamenal šéf lidovců.

Svobodův status:

konec Svatováclavské pouti: kardinál Duka přeje prezidentu Zemanovi k narozeninám (lidi: ticho), exprezidentu Klausovi ke svátku (lidi: ticho), exprezidentu Havlovi ke svátku a nedožitým osmdesátinám (lidi: potlesk).

Bělobrádkovy statusy:

Na brandýském zámku Ukrajinci z partnerského města dávali dary za podporu Ukrajiny,která chce do EU. Chléb jako dárek dostal i V. Klaus. M. Zeman odjel tam uz nebyl. I tak Václav Havel píše v nebi další absurdní drama. Řečeno Audiencí, to jsou paradoxy!

Škoda,že v S. B. přítomnosti MZ a VK nezazněly přímluvy za čínské křesťany a skutečné uprchlíky,ale jen za křesťany pronásledované islamisty

Tak prezident Zeman citoval velepíseň na lásku a evangelijní zvěst,že Bůh je láska. Skvěle. Uprchlíci a čínští křesťané to jistě ocení

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…