Zeman to schytal ze Slovenska. Dělá prý ostudu a začíná připomínat jednoho proslulého slovenského extremistu

15.01.2015 22:14

Server dennikn.sk si všímá výroku prezidenta Zemana o oddělování postižených a zdravých dětí. Oběma skupinám prý bude lépe "mezi svými", např. kvůli riziku šikany. Klesl tím prý na úroveň extremisty Mariana Kotleby, jenž zastává funkci regionálního "župana". V Česku by se proto měl najít někdo, kdo Zemana naučí občas raději mlčet.

Zeman to schytal ze Slovenska. Dělá  prý ostudu a začíná připomínat jednoho proslulého slovenského extremistu
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Prezident Zeman také navštívil firmu Iveco ve Vysokém Mýtě, kde se setkal se zaměstnanci

"Toto je ubohost, kterou překonal vulgární nadávky v rozhlasovém rozhovoru či opilecké vrávorání u korunovačních klenotů. Je to nehoráznost, kterou hned vyvrátili odborníci na vzdělávání a práci s postiženými," píše server na Slovensku ke slovům naší hlavy státu o tom, že by postiženým dětem bylo lépe mezi svými.

Server obratem připomíná příklady tisíců handicapovaných lidí, kteří vyrostli v "normálních třídách". To, že se něco podobného daří, ukazuje na vyspělost té či oné společnosti. Na obranu Česka následně prohlašuje, že se sice jeho prezident vyjadřuje jako hulvát, ale to nijak nesnižuje velký kus práce, kterou děláme ve prospěch postižených spoluobčanů. Zaznělo dokonce postesknutí, že na Slovensku tato pomoc někdy vázne.

Celý komentář ZDE

Zeman prý ukazuje, že se citlivému naslouchání ve svém věku zřejmě už nenaučí. V Česku je proto třeba najít člověka, který nejvyššímu představiteli státu doporučí, aby občas raději mlčel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…