Zeman ve slavnostním projevu zmínil podivné komentátory. Ty, kteří nic nevytvořili

28.10.2013 21:20

Prezident republiky Miloš Zeman mezi jinými vyznamenal i intelektuály, kteří, jeho slovy řečeno, „podporovali v prezidentské volbě jiného kandidáta a jejichž myšlenky mě vždy rozzuřovaly,“ ale právě proto jej obohatili, neboť myšlení nemůže být ztrnulé, ale potřebuje impulzy, i nepříjemné.

Zeman ve slavnostním projevu zmínil podivné komentátory. Ty, kteří nic nevytvořili
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman

Medailí Za zásluhy dekoroval i lékaře, který pravil, že „budu léčit prezidenta stejně tak, jako bych léčil bezdomovce,“ jak zdůraznila hlava státu.

„U žádného z vyznamenaných nebyla strmá, kolmá kontinuální cesta na vrchol. Byly zde zranění a pády, chyby, vždyť i Tomáš Baťa třikrát zbankrotoval, než se stal tím, čím byl,“ uvedl na závěr svého projevu prezident republiky. Dodal, že nevěří těm, kdož neutrpěli šrámy, neboť tyto patří k životu. „Některé šrámy si zasazujeme sami, jiné nám zasazují jiní,“ řekl. Ti, kdož zasahují záměrně šrámy svému okolí formou pomluv, nazval následně komentátory. Komentátoři podle prezidenta Zemana ti, kteří sami nic nevytvořili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…