Zeman vyprávěl vtip o nakopání Kalouska do p*dele

17.10.2013 9:16

Prezident Miloš Zeman při nedávné návštěvě Středočeského kraje často mluvil s občany. Nyní se však objevila zapadlá perlička z těchto vystoupení, při které prezident hovoří o svém oblíbenci, prvním místopředsedovi strany TOP 09 Miroslavu Kalouskovi. Svému nejostřejšímu oponentovi prezident naložil prostřednictvím anekdoty, kterou prý nedávno vyslechl. Video s vyprávěným vtipem přinesl server iDnes.cz.

Zeman vyprávěl vtip o nakopání Kalouska do p*dele
Foto: Radim Panenka
Popisek: Prezident Miloš Zeman na setkání s občany v České Třebové

Anketa

Dělá Miloš Zeman svou práci dobře a k užitku České republiky?

75%
25%
hlasovalo: 12826 lidí

Během návštěvy Středočeského kraje prezident Miloš Zeman navštívil též obec Cerhenice. Zde pohovořil k občanům z pódia a server iDnes.cz přinesl videozáznam části jeho projevu. Konkrétně se jednalo o vtip, který prezident občanům vyprávěl. Anekdotu prý nedávno slyšel a se smíchem ubezpečil, že skutečně není jejím autorem.

Vtip vychází z předvolební kampaně strany TOP 09, která se zejména ústy svého místopředsedy Miroslava Kalouska proti Zemanovi dlouhodobě vymezuje, prezentuje jej jako orientálního „gosudara“ a sama sebe prezentuje jako obhájce svobody proti jeho absolutismu. TOP 09 přišla v kampani s nápadem telefonického oslovování voličů a autor vtipu si představil, jak by telefonát asi mohl vypadat.   

Nejmenované dámě zazvoní telefon, a v něm jí operátorka nadšeně sděluje, že vyhrála v loterii druhou cenu. „Můžete stisknout ruku ministru financí Miroslavu Kalouskovi,“ zvěstuje výherkyni. Dámu však tato šance příliš nepotěší a do sluchátka zlostně vzkáže, že by pana Kalouska místo třesení rukou raději doslova „nakopala do prdele“. „To nemůžete, to je první cena,“ odpoví hlas v telefonu.


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…