Zemana prý volí jenom blbci. To je ale hnusná propaganda, naštval se Huml z ČSSD

24.01.2013 14:37

Poslanec ČSSD Stanislav Huml rozhodně není fanouškem předsedy TOP 09 a prvního místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska. Na svůj blog napsal článek s titulkem: Karel na Hradě, Mirek ve Strakovce; kouř a síra 2013. K prezidentské volbě se vyjádřil i pro ParlamentníListy.cz.

Zemana prý volí jenom blbci. To je ale hnusná propaganda, naštval se Huml z ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

Anketa

Takže tedy... Kdo má být prezidentem?

70%
hlasovalo: 149891 lidí

„Tak se blíží vysněný cíl. Církevní restituce jsme protlačili, ODS jsme zničili, Karla na Hrad dostaneme a buď již letos tu vládu potopíme a půjdeme s Karlem na Hradě do předčasných voleb nebo to vydržíme do r. 2014 a to by v tom byl čert, aby Mirek nebyl premiér,“ píše Huml.

ODS zanikne. Vše ovládne Kalousek

Podle něho ODS patrně zanikne, nebo bude úplně nevýznamná, a její místo zaujme TOP 09. Před tím a volbou Schwarzenberga varoval i europoslanec ODS Ivo Strejček. Podle Humla je pravděpodobné, že s „Karlem“ na Hradě bude Mirek Kalousek příštím premiérem.

„Pokud se dostane Schwarzenberg na Hrad, tak ODS pomalinku mizí. Oni si pořád myslí, že jedou v kupé, ale vlak už stojí,“ dodal pro ParlamentníListy.cz Huml.

To by v tom byl čert, aby Kalousek nebyl premiérem

A Huml dále popisuje taktiku „Karlova“ týmu a manipulaci a propagandu ze strany velkých médií: „V penězích se budeme koupat až vděční preláti splatí své dluhy. Máme na nejlepší mozky v PR oboru. Vězte, že vymýt mozek davu není problém. Všichni věří, že náš Kája je levicový prezident, pomáhal chudým. Zaměstnávali je v lese a nechávali bydlet v lágru. Není a nebyl feudál, ni jeho předci. Dnešní generace nakonec ani neví, co ten pojem znamená a nemá kdo jim to vysvětlit. Máme pod kontrolou školství. Za Rakouska Uherska se měli Češi nejlépe. Věřte – nevěřte.“

„Až budou volby do Sněmovny, to by v tom byl čert, aby Karlova pravá ruka nebyla premiérem. ODS zmizí z mapy, zafungovali jako užiteční idioti a když se domluvíme, tak místo poslaneckých mandátů jim dáme pár funkcí. Jenom těm špičkám, samozřejmě. Tak to přece chodí, to není korupce. Říkal to i Karel. Pak už stačí dva měsíce před volbami vytáhnout nějakou kauzu. Jako Promopro, připomeneme Davida a očistíme Vlastu i Drábka. Jsme pro amnestii. Ale selektivně, samozřejmě,“ píše ironicky Huml.

Měsíc před volbami se budeme smát a chodit mezi plebs do hospody

„Mladým odložíme platbu školného, zavřené nemocnice svedeme na neschopné regionální politiky. Robotu s odchodem do penze v 70ti letech svedeme na jiné partaje, jako to udělal Karel před volbami na Hrad. Ostatně dobrý PR tým dá zapomenout. Stačí se vyfotit, ve fotoeditoru z nás udělat skiny a ti mladí nám budou tleskat,“ narazil Huml na to, že Schwarzenberg ze sebe na propagačních materiálech nechal udělat punkera.

„Měsíc před volbami se budeme smát a chodit mezi plebs do hospody. Hlavně u toho musí být kamery a hezké holky. Budeme jim koukat do výstřihu a co je jim po tom, že jsme dávno impotentní. Lid musí věřit. Karlovi se podařilo i senilní spánek prodat jako výhodu. Potřebujeme jen kreativce a dobrá hesla. To by Ježíš koukal, jaké jsou dnes možnosti v době nových médií. Vítejte v Matrixu,“ zlobí se poslanec Huml.

Humlovi vadí, že by chtěl Schwarzenberg vyznamenat bratry Mašíny. „Vrah u mě zůstane vrahem a Mašínové pro mě nejsou hrdinové. I kvůli tomuto Schwarzenberga určitě volit nebudu,“ řekl ParlamentnímListům.cz Huml.

Chytří prý volí knížete a blbci Zemana. To je ale manipulace

Poslanec ČSSD se podivuje, že se Schwarzenbergovi podařilo zbláznit mladé lidi, i když tato pravicová vláda podporuje zavedení školného a studenti proti školnému protestovali.

„Je to otázka peněz, propagandy a manipulace davy. Třeba na Nově uváděli, že Zeman je politik a mysleli to negativně, a že kníže je naopak 'sexy' či něco v tom smyslu. Vyberte si mezi príma Karlem a tím zlým Zemanem. Přitom jsou oba politici. Karel Schwarzenberg je dlouholetý politik. Byl členem Topolánkovy vlády, je předsedou TOP 09 a místopředsedou této asociální vlády. Na korupci se sám podílel i tím, že funkce dostali poslanci ti, kteří prodali mandát, aby přežila vláda. K tomu není co dodat. Je to hnusná manipulace davem a je smutné, že se média snaží navodit atmosféru, že chytří volí Karla a ti co jsou blbí, volí Miloše. Velkou roli v tom hrají média a v první řadě je to otázka peněz. Lidé jsou bohužel zapomnětliví. Když lidé nepřijdou k volbám, tak vyhraje Karel,“ předpokládá Huml.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…