Zemanova bolavá noha! Lékaři jsou prý bezradní. Šokující odhalení

16.11.2016 9:47

Opětovnou kandidaturu prezidenta Miloše Zemana začínají podle informací serveru Neovlivní.cz významně ohrožovat špatné nervy v jeho nohou. Server, řízený Sabinou Slonkovou, vyzpovídal i jednoho z prezidentových přátel, který vyprávěl, co prezident zažívá.

Zemanova bolavá noha! Lékaři jsou prý bezradní. Šokující odhalení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman neskrýval radost nad vítězstvím Donalda Trumpa

Prezidenta Miloše Zemana již delší čas trápí polyfunkční neuropatie. Jde o onemocnění, jež se projevuje významnou ztrátou rovnováhy a necitlivostí v obou dolních končetinách. Podle serveru však nemoc Zemana sužuje stále víc. Patrné to bylo například v den oslav státního svátku 28. října, kdy neodložil hůlku a pohyboval se velmi pomalu. 

„Lékaři nejsou schopni mu s tím pomoci. A naděje na zlepšení tu podle všeho není,“ uvedl jeden z blízkých přátel prezidenta. Jedna noha je podle něj v horším stavu než ta druhá. „Co vím, tak to Miloš řeší ve smyslu, jestli dalších pět let v úřadu zvládne,“ dodal.

Podle mluvčího Jiřího Ovčáčka je však zdravotní stav Zemana setrvalý. „Hůlku pan prezident využívá a bude využívat,“ zmínil Ovčáček. Při oslavách 28. října už mohla být hlava státu večer unavená, tvrdí.

Anketa

Je správné, že skupina 64 poslanců podala návrh trestající hanobení prezidenta republiky?

80%
hlasovalo: 13689 lidí

Původní text ZDE.

Co se však podle Ovčáčka zlepšilo, je cukrovka. „Stejně jako milion občanů v této zemi má pan prezident cukrovku. Zde došlo ke zlepšení parametrů díky úpravě životosprávy a s ní spojené úpravě tělesné váhy,“ uvedl Ovčáček. Zdravotní zprávy hlavy státu se však v současné době nezveřejňují. Naposledy loni v srpnu prezident oznámil, že mu lékaři diagnostikovali čtyřicetiprocentní ztrátu sluchu.

Server následně uvádí, že Zeman v Lánech začal cvičit na rotopedu. Což je věc nevídaná. „Je těžké ho přimět, aby pro své zdraví dělal cokoli preventivně. Musí se s ním vyjednávat,“ prohlásil ještě loni fyzioterapeut Petr Kolář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …