Zemanova dcera o pádu vlády nepsala, distancoval se Hrad

14.06.2013 17:27

Hrad se distancoval od výroku, který si měla napsat na facebookový profil dcera prezidenta Kateřina Zemanová. Psala zde, že Miloš Zeman jedná s ČSSD o nové vládě. Tento profil je ale ve skutečnosti falešný, Zemanová nic takového nenapsala.

Zemanova dcera o pádu vlády nepsala, distancoval se Hrad
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Zemanová, dcera Miloše Zemana

"Tak já myslím, že už je předem více než jasné, že současná vláda padne. Taťka už jedná s vedením ČSSD o dalších krocích," bylo dnes napsáno na facebookové stránce s názvem Kateřina Zemanová – oficiální stránka. Ve skutečnosti jde ale o podvod.

"Stránka na sociální síti Facebook 'Kateřina Zemanová - oficiální stránka' není oficiální stránkou dcery prezidenta. Všechny výroky, které se na této stránce objevují, jsou nepravdivé a jsou někým úmyslně vydávány za názory dcery prezidenta," uvedla mluvčí prezidenta Hana Burianová.

Kateřina Zemanová ve skutečnosti má svůj účet na této sociální síti, jde však o profil Kate Zemanová. O politice na rozdíl od falešného účtu zde příliš nepíše, spíše sdílí fotografie s přáteli či odkazy na oblíbené písně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…