Zemanovci čelí návalu zájemců o vstup do strany

29.01.2013 18:22

Z vítězství Miloše Zemana v prezidentské volbě sklízí ovoce i Strana práv občanů – zemanovci (SPOZ). Počet zájemců o vstup do této strany se od vyhlášení výsledků zvýšil natolik, že se vzniklou situací bude zabývat i celorepublikové vedení zemanovců.

Zemanovci čelí návalu zájemců o vstup do strany
Foto: spoz.cz
Popisek: Vratislav Mynář

 

„Mám informaci z více krajů, že se zvedla vlna lidí, kteří projevují zájem o vstup do SPOZ,“ uvedl pro server Novinky.cz předseda zemanovců Vratislav Mynář. V současnosti počet členů strany mírně přesahuje dva tisíce.

Stop kariéristům

SPOZ ale už zároveň chystá opatření, jak zabránit tomu, aby u nich hledali své místo kariéristé. „Chceme vymyslet jakýsi filtr, aby do SPOZ nevstupovali kariéristé nabuzení výsledkem prezidentské volby. Naopak vítáme lidi, kteří to myslí vážně a se srdcem na dlani a berou nás jako čerstvý vítr v české politice,“ vysvětlil Mynář.

Příliv nových zájemců bude i hlavním tématem na čtvrtečním zasedání celorepublikového předsednictva zemanovců, které se uskuteční v pražském sídle strany. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…