Zničená Vlasta Parkanová v depresích. Teď prozrazuje, čemu všemu musela čelit za roky trestního stíhání

06.10.2016 14:51

Bývalá ministryně obrany Vlasta Parkanová je již čtyři roky obviněna v kauze nákupu letadel CASA. A i když je soud stále v nedohlednu, případ se projevil na jejím zdraví. Píše o tom server Echo24.

Zničená Vlasta Parkanová v depresích. Teď prozrazuje, čemu všemu musela čelit za roky trestního stíhání
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Parkanová hovořila i o svém bývalém postavení na ministerstvu obrany

Deprese, obezita, nespavost a navazující poruchy – problémy s cholesterolem či tlakem. Nejen že kauza ohledně nákupu španělských letounů CASA pro českou armádu předčasně ukončila slibně rozjetou kariéru Vlasty Parkanové (TOP 09) ve vysoké politice, ale podepsala se i na jejím zdraví a psychice. Výjimkou dříve nebyly ani útoky a výhrůžky jejích odpůrců.

Celý text je ZDE

„Útoky a výhrůžky přicházely na ulici i po telefonu. ‚Budeš viset. Půjdeš sedět,‘ křičeli na mě. Následoval pocit trvalého zhanobení a potřeba samoty. Jsme čtyřgenerační rodina od dvacetiměsíční vnučky k devadesátileté mamince. Kromě batolete jsou poznamenáni všichni,“ svěřila se serveru bývalá ministryně.

Obžaloba, která někdejší vrcholnou političku viní z toho, že stát připravila na předražené zakázce o tři čtvrtě miliardy, nedokázala za tu dobu dle rozhodnutí obvodního soudu případ věrohodně vystavět. Vrátit by se tak měl policii pod dohledem státního zástupce k došetření, ten se však proti tomu ohradil. Pokud se Městský soud v Praze s první instancí ztotožní, půjde podle serveru o jasný signál, že žalobci přestřelili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…