Bobošíková u Tachecí: Shánět podpisy není jednoduché

13.06.2012 18:09

Předsedkyně strany Suverenita a kandidátka na prezidentku Jana Bobošíková mluvila v pořadu Fakta Barbory Tachecí o boji o Hrad. Jejím největším protivníkem je prý Jan Fischer. Zatím pro sebe získala 12 tisíc podpisů od občanů.

Bobošíková u Tachecí: Shánět podpisy není jednoduché
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

V úvodu pořadu Tahcecí srovnávala boj o hlasy, který vede Bobošíková a další kandidáti na prezidenta. Například Miloš Zeman jich údajně získal už 50 tisíc. To ale Bobošíková ihned zpochybnila.

Shánět podpisy není jednoduché. Politika lidi nezajímá

„Já nevím, jestli Miloš Zeman má už téměř 50 tisíc. Otázka je, jestli vše, co řekne Miloš Zeman je pravda. Každý postupujeme vlastním způsobem a není to úplně jednoduché shánět podpisy. Lidi politika nezajímá,“ řekla ve Faktech Barbory Tachecí.

Dodala, že sama získala 12 tisíc podpisů.
V tuto chvíli média prý velmi stranní Janu Fischerovi, čímž je pro Bobošíkovou největším protivníkem.

Jako prezidentka by zastávala zájmy České republiky. Nepřenášela by další kompetence do Bruselu a pravidelně by se účastnila jednání vlády.

Mezi novináři, inzerenty a vlastníky médií není velká čínská zeď

Moderátorce Tachecí přiznala, že má podobný názor na EU jako současný prezident Václav Klaus. Prostor být tvrdší vůči EU podle Bobošíkové je, ale za cenu velkých osobních obětí i pomsty na zemi. To se údajně projevuje například negativními články v médiích.

„Velká čínská zeď mezi novináři, inzerenty a vlastníky není, byť si to přejeme. Novináři jsou manipulováni,“ myslí si Bobošíková. Dodala ovšem, že se nezabývá mediální analýzou ani si denně nerozebírá články.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…