Pojede Rath na Seychely, nebo do Jihoafrické republiky?

20.03.2013 18:00

Na Davida Ratha už padají i sázky. Ve Fortuně si lidé mohou vsadit na to, kde bývalý hejtman stráví Velikonoce. Nejnižší kurs nabízí varianta, že zůstane ve vazbě. Sázková kancelář ale nabízí i možnost, že odjede na Velikonoční ostrovy, do Jihoafrické republiky, Indie anebo středočeského buštěhradského zámku.

Pojede Rath na Seychely, nebo do Jihoafrické republiky?
Foto: Hans Štembera
Popisek: David Rath

Bookmakeři vidí jako nejreálnější tu možnost, že David Rath zůstane ve vazbě. Reálně hodnotí i to, že opustí litoměřickou vazební věznici do 12. dubna. Rathovo propuštění na dvoumilionovou kauci nicméně může zkomplikovat odvolání státního zástupce.

Bookmakeři nabízejí různé možnosti

Pokud by přesto byl propuštěn do Velikonoc, je otázka, kde by je strávil. A bookmakeři hned nabídli různé možnosti. „Vedle buštěhradského zámku připadá v úvahu třeba tradiční bohoslužba v Týnském chrámu. Nelze ale vyloučit, že se po čase stráveném v cele rozhodne regenerovat a vyrazí za teplem do JAR, na Seychely, Velikonoční ostrovy nebo využije příležitost a smyje hříchy koupelí v řece Ganze,“ uvedl Ondřej Vích, hlavní bookmaker Fortuny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek jako Hitler? Okamura má za srovnání pykat, hrozí imunitní výbor

19:47 Bartošek jako Hitler? Okamura má za srovnání pykat, hrozí imunitní výbor

Lídr SPD Tomio Okamura v debatě o korespondenční volbě na půdě Poslanecké sněmovny označil místopřed…