Aliance národních sil: Pane prezidente, stížnosti na vlastizrádnou televizi nepomáhají. Vyčistíme ten Augiášův chlív

10.06.2016 9:07

Dopis adresovaný panu prezidentovi, který byl přijat na demonstraci před ČT dne 8. 6. 2016:

Aliance národních sil: Pane prezidente, stížnosti na vlastizrádnou televizi nepomáhají. Vyčistíme ten Augiášův chlív
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Vážený pane prezidente,

rádi bychom Vám touto cestou vyjádřili nesmírný obdiv za Vaši statečnost, moudrost a trpělivost, se kterými jako jediný prezident (nepočítáme-li T.G.M.) hájíte národní zájmy ČR, probouzíte vědomí a nezávislé myšlení občanů, vracíte jim národní hrdost a spojujete je ke společnému cíli – záchraně našeho kulturního prostředí, ekonomiky, jazyka a národní identity.

Bohužel, toto Vaše státotvorné úsilí sabotují naprosto surovým, podlým a dehonestujícím způsobem masmédia – v čele s Českou televizí. Stížnosti na její vlastizrádnou činnost nepomáhají, a tak jsme dnes předali všem poslancům a senátorům výzvu, aby proti zločinným aktivitám ČT zasáhli, a dále i žádost ministru Chovancovi, aby svůj tým pro monitorování cizí propagandy okamžitě zaměřil na ČT (zejména zpravodajství). Oba dokumenty přikládáme.

Zítra, tedy ve středu 8. 6. 2016 od 14 hod proběhne na Kavčích horách demonstrace proti vlastizrádné činnosti ČT. Organizuje ji Aliance národních sil. Vystoupí na ní řada politických i nepolitických subjektů a aktivistů. Pokud byste shledal smysluplným nás jakkoliv přímo nebo nepřímo informačně či morálně podpořit, uděláte dozajista velikou radost nejen nám, ale i všem, kteří sdílejí podobné názory na média, jako my.

Aliance národních sil postupně přemosťuje temné rokliny současné společnosti, ve kterých se vzdouvají vlny nesmiřitelného egoismu, ješitnosti a chamtivosti. ANS chce spojit všechny konstruktivní síly v naší zemi a společným úsilím vyčistit Augiášův chlív, zvaný Velká politika, aby se vláda občanů této země opět navrátila do jejich rukou.

Přejeme Vám hodně zdraví, optimismu, víry a naděje, že Vaše slova a činy probudí občany ČR z mediální narkózy a napomohou tak zachránit, co se ještě zachránit dá.

S úctou, pozdravem a přáním klidu a harmonie

za Alianci národních sil  

Ing. Oldřich Lukáš                                

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.         

Ing. Karel Janko                                 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …