Blok proti islamizaci: Cenzoři facebooku zablokovali naši volební píseň

10.07.2017 17:29

Z pátku na sobotu zablokoval facebook Bloku proti islamizaci video, na kterém členové BPI zpívají kramářskou píseň Hranice, vytvořenou známým blogerem Miroslavem Kulhavým pro volby 2017.

Blok proti islamizaci: Cenzoři facebooku zablokovali naši volební píseň
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Jak lze zjistit z videa (ZDE), v písni není jediný vulgární výraz, a společně s obrázky s nadsázkou ukazuje největší současný problém, tedy ilegální migraci a nechráněné hranice ČR.

„Pokud cenzorům faacebooku vadí kritická písnička, pak nechápeme, že necenzorují jasně protizákonná videa, na kterých jsou třeba svatby s nezletilými dívkami, zabíjení zvířat halal porážkou nebo propagační videa Islámského státu. To je zjevně příprava na to, co nás čeká, až islám ovládne Evropu. A každá snaha o zachování národních tradic a našich zákonů a odpor proti islamizaci Evropy je cenzory facebooku tvrdě trestána“ řekla Jana Borkovcová předsedkyně BPi.

„Nedáme se zastrašit, budeme jezdit s naší písní po celé republice a budeme burcovat lidi, aby si uvědomili, že teď jsou možná jedny z posledních voleb, kdy mohou volbou svobodně vyjádřit svůj názor, pokud tak neučiní naše děti budou žít v nesvobodě jako porobené oběti islámu“ dodal předseda politické strany Blok proti islamizaci – Obrana domova David Štěpán.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …