Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Výkřik do tmy

23.07.2021 13:15 | Komentář

Amatéři medicíny řídí zdravotnictví.

Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Výkřik do tmy
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Již nám připadá trapné, že stále upozorňujeme na stejnou věc. Zbytečně. Dodržování zásad k zastavení rozšiřování vzdušnokapénkové infekce je stále v nedohlednu.

Anketa

Roman Janoušek se přibelhal do vězení. Myslíte, že je na tom zdravotně opravdu tak zle?

hlasovalo: 18461 lidí

Jak jsme již publikovali, při striktním dodržování těchto tří zásad, lze zastavit aerosolní pandemii za dva až tři měsíce. Velice nás zaráží, že i v tak vyspělém státě, jako je Velká Británie, Boris Johnson spoléhá pouze na očkování. Ale nedodržují, tak jako i u nás, druhou zásadu k zastavení aerosolní  infekce - používání virucidních ozařovacích přístrojů na veškerých pracovištích, zábavních a kulturních místech, v restauracích, v hotelech, školách, stadionech, MHD a zastávkách. Prostě tam, kde dochází ke kontaktu většího počtu lidí a kde lze použít virucidní prostředky. Rozprašovací nebo UV zářiče, horkovzdušné nebo horkopárové fukary atd. Viděli jste někdy sanační firmu, která by prováděla desinfekci společných  prostor v bytových domech? Jak je vidět, ve většině států má obchod přednost před zdravím lidí. Jak říkala zesnulá manželka Roosewelta Eleonora: "I válka je byznys." Pravděpodobně se oligarchové velice rychle zorientovali. A využívají pandemii ve svůj prospěch. Kdy se konečně dostanou ke slovu skuteční odborníci medicíny a hygieny? Kdy konečně začnou hygienici kontrolovat používání virucidních prostředků? A kdy začnou provádět stěry ke kontrole přítomnosti virů? Vždyť je to jejich povinnost!! A ne obtěžovat lidi kontrolou očkovacích certifikátů a potvrzení o testech. Pokuty coronavirus nezastaví!!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.